Et tekkis hunnik küsimusi. Kuigi olen akvat pidanud umbes aasta, on see siiski esimene akvaarium ja ei leidnud paremat kohta kuhu postitada.
Suurus on 64l mõõdud 60x30x35.
Minu akva elanikud: 2x Xenopus Laevis; 2x Cynops Pyrrhogaster; 2x Corydoras Aenus ja üks Ants. Temp on 23C(Veidi palju ilmselt?). Taimi on väga vähe, üks põõsas Anubias Barterid, mingi Vallisneria/Sagittaria mis on pool akvat vallutanud ja siis Riccia. Lähipäevil plaanis uusi taimi soetada ja osast sellest pikalehelisest asjast lahti saada. Akval on mingi vana lamp, mille kuskilt tuttava isalt sain. Tundub, et eriti võimas ei ole. Lauteri tänava poes möödi ka analoogset, ainult pikemat, selline hallika/hõbedase värvusega on väljast, üks samasugune mahuks sinna veel ära. Kas see tasuks ära?
- Esimene asi on see, et ma kardan üleasustust. Algul arvasin, et loomadele on piisavalt ruumi, kuna nad on nii väikesed. Tulevikus kasvavad nood kahepaiksed kõik vähemalt 10cm pikkuseks ja võivad ehk üksteisele närvidele käia?
- Kas kunagi tasuks ka CO2 lisama hakata? Plaanin selle teise lambi ostmist, kuna taimi ka kõvasti juurde vaja.
- Pinnasepuhastaja. Kas keegi on seda viimasel ajal poes näinud?
Suured tänud kõigile kes mu pika küsimusterea viitsivad läbi lugeda