Hei, pikemat aega huvi alustada akvaariumi pidamisega. Sorry ette ära juba kui küsin midagi mida siin juba arutatud, ei pannud ilmselt tähele. Plaanis magevee akvaarium kalad ja elustaimed.
Olen saanud juba palju vastuseid foorumit lugedes, käisin ka poes uurimas aga môned asjad veel ebaselged
Tahaks keskmise suurusega akvaariumit, ca 100-150 L
Esiteks väike pidavat kiiresti ennast ammendama teiseks suirt pidavat lihtsam kontrollida olema (kui kôik alguses hästi teha)
Poemyyja soovitas komplekti, mu kysimus on see kas komplekti varsustus on hea voi oleks motekas koik asjad eraldi osta? Olen valmis investeerima paremasse tehnikasse et mitte hiljem probleemidega tegeleda
Teiseks, kindlasti välipuhastus/filtrid, aga soov akvaarium panna magamistuppa,kuidas helidega? Väike mulin ja surin on fine aga seal kalapoes oli palju akvaariume osad uued osad vanad nii et ma ei saanud täpselt aru kui kôva lärmi vôib teha yks filtri systeem
Mis vahe on kaanega ajvaariumil ja kaaneta akvaariumil? Poes komplektid olid kaanega, suht koledad ka, plastikust kaarekujulised moodustised
Kas on olemas valgustit mis lylitab sisse kinni ja lahti automaatselt, tean et on taimerilaadsed asjad mis tuletavad meelde,aga kas fyysilierlt ka voimalik? A la mingi äpi systeem oleks perfektne, kuna aaatas käin ka mitu korda ära reisidel 2-3 nädala kaupa (automaatsöötjaga olen kursis)