foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 9 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 13, 2005 11:18 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul on 25l mull kus elab siiami tapluskala ja gupid. Nüüd aga kingiti mulle 100l akvaarium ja sinna mahub kalu ju uhkelt rohkem. Lugesin ,et koos võib pidada ühte isast ja mitut emast "siiamit". Aga milliseid kalu ma veel võiksin nendega kokku panna? Mingeid väga suuri ei tahaks, pigem väiksemaid ja rohkem.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 13, 2005 02:13 
Akvarist
Kasutaja avatar

kui inglisekeelt oskad siis http://www.liveaquaria.com/product/prod ... pCatId=844
seal compatibility all tabel kust saab vaadata kes omavahel üldjuhul sobivad/ei sobi

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 16, 2005 03:47 
Akvarist
Kasutaja avatar

mina pean temaga koos neone

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 16, 2005 10:17 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
mingil juhul ei ole mötet proovida mikrogeophagus ramirezi'ga.
neid ei kannata siiami tapluskala silmaotsaski.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Aug 18, 2005 12:17 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ja mina ei soovita barbustega koos pidada,barbustele meeldib liialt palju tema ilusat saba näksida.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 23, 2005 11:01 
Akvarist
Kasutaja avatar

Nojah,nüüd on siis lugu selline,et mu mehele hakkasid justnimelt barbused meeldima ja 2 tükki ta ka koju tassis!Ja loomulikult öeldi talle poes,et nood sobivad siiami tapluskalaga hästi kokku! Ja 2 on ju ilmselgelt vähe,nüüd siis peab neid juurde muretsema.Õnneks pole nad mu ilusast kalast väga huvitatud,aga kolmeteistkümnest gupist sai ühe õhtuga kolm gupit(nad olid tited)! Ja üleüldse mulle tundub,et nad on jube närvilised kalad.Kellel kogemusi,jagage mullegi! Vaatasin ka välismaiseid linke,aga kuitahes hea inglise keele oskusega kõigest ikka aru ei saa(liialt spetsiifiline jutt).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 23, 2005 12:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Aru ma ei saa,mis lugu see meestel nende barbustega on :D Nimelt oli ka minu mees nende tegelaste tuline pooldaja. Üldiselt,nad ei ole närvilised vaid hästi aktiivsed ja tahavad mängida.Seepärast soetasin mina neid algul kohe 6 isendit ja siis jäeti ka teised kalad rahule.Siiski,nad satuvad vahel nii mänguhoogu,et kaks said mul hukka akvast väljahüppamise läbi (mul lahtine akva).Aga muidu meenutavad nad lustakaid koerapoegi,eriti kui ringiratast üksteist taga ajavad nii,et vesi keeb ja on aktiivsema kooslusega akvasse igati vahvad tegelased.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Aug 23, 2005 03:40 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Meil on ka kodus trobikond barbuseid. Kunagi alustasin neljaga, siis suri üks ära, kolmekesi hakkasid nad teisi kalu kiusama. Ostsin ühe uuesti juurde ja hiljem kaks veel nii et kokku sai kuus. See oli nende jaoks juba paras seltskond ja teisi kalu nad enam ei nokkinud. Nüüd on mul barbusi rohkem kui kuus ja kõik on endiselt ok. Ujuvad ja mängivad omavahel. Kalapoegade kasvatamisele nendega koos ei tasu panust panna, sest väikesed pojad otsitakse kõikjalt üles.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 24, 2005 10:45 
Akvarist
Kasutaja avatar

Huvitav on see,et barbused ei tule pinnale sööma kui ma toitu puistan, aga ancu tabletti üritavad alati kähku pihta panna! Kalapoes pidi see parv peaaegu akvaariumist välja hüppama kui süüa anti(saan muidugi aru,et minu 2 kala ei ole eriti suur parv). Ilmselt häbenevad.

Üles
 [ 9 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver