Võib-olla väljendasin ennast pisut segaselt, aga mis mu idee oli - huvi on pakkuda sellel kalakesele tema elueaks täisväärtuslik elu, loomulikult nii kauaks kui võimalik. Betta eluiga minu andmete kohaselt peaks olema 3-5 aastat, on kellelgi ehk kogemusi vanadusikka jõudnud bettaga? Lihtsalt ilma selle konkreetse situatsiooni ja kalata ei oleks isealgatuslikult akvaariumit käivitanud. Samas kunagisest kogemusest on ainult positiivse emotsioonid ja kes teab, võib-olla jätkub akvaariumihuvi ka kauemaks. 100 liitrisesse ta tuleb, selle otsustasime ära, et mida suurem seda toredam ka talle, eriti veel kui selline kast on endal juba olemas. Filter ja soojendi on olemas, mis mõned aastad tagasi olid veel kenasti töös, tuleb vaid katsetada kas endiselt kõik timm. Valgustoru kaane all tuleb ära vahetada, selle kohta on mul kindlasti palju küsimusi tekkimas. Lisaks tuleb soetada veel termomeeter, kruus, veetestid, mõned taimed ja kindlasti lisandub veel muu pudipadi. Kui asi veidi rohkem edasi areneb, siis võin siia ka mõned illustratiivsed pildid lisada.
Aga aitäh senistele vastajatele nõu eest, kindlasti tüütan teid veel edasi.