foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: kala toitmine
PostitusPostitatud: Reede Juul 01, 2005 10:24 
Akvarist

Hetkel akvaariumis üks suurem kala, ei tea mis marki täpselt, kuid nii peopesa suurune. Seni olen andnud süüa päevas näpuotsatäis kuid kalal hakkasid vist näljast mustad vöödid seljast kaduma. Viimastel päevadel olen andnud kolm korda süüa päeva kohta ja ta sööb suht kiiresti kõik ära, midagi vedelema ei jää.

Küsimus, kas ma teen midagi valesti? doseerin üle või annan ikkagi liiga vähe?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Juul 01, 2005 10:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

kõigepealt tuvasta välja mis kala sul on :) nt siit --> http://www.aquahobby.com/e_gallery.php
Põhimõtteliselt antakse süüa kord päevas, niipalju kui kala umbes 1-3 minuti jooksul ära sööb, mitte näpuotsatäie järgi..
vahepeal võiksid talle elus või külmutatud toitu ka anda :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 02, 2005 06:21 
Akvarist

Pildid: 0
see paari minuti jooksul ärasöömise jutt on ilus jutt küll ja enamasti toimibki, aga mitte alati ja siin võib üks selline juhtum olla :wink:
Kui see on näiteks kuldkala, siis keegi võiks tõesti katset teha, et palju sisse läheb muudkui tera kaupa andes ja nii minuteid ja minuteid...
Mõnel on peopesa päris suur ja pagan teab, äkki siin on ujuva kilpkonnaga tegu :lol:

Huvitav kui suur see akvaarium ka on ja mis seal sees veel toimub peale selle ühe kala?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 09, 2005 11:10 
Akvarist

akvaarium on sajane, kolmveerand täis. asi selles et sain sugulastelt akvaariumi koos ühe kalaga kuna nad kolisid ja siis sebisin akvaariumi endale:)

kala on seda marki: http://x.it.pri.ee/albums/album27/aac.sized.jpg see udune kala esiplaanil, aga minul on ta 2 korda suurem kui pildil ehk siis ülemisest uimest alumise uimeni ca 15 cm kui mitte rohkem.

kalatoitu on mul kolme sorti, sööb palju nagu ennist ütlesin. tahaks teisi kalu ka muretseda kuid ei tea kellega ta sobib, kuna ta nii suur on, äkki hakkab kiusama teisi?

Üles
 Teema pealkiri: kala
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 09, 2005 11:24 
Akvarist
Kasutaja avatar

http://www.aquahobby.com/gallery/e_altum.php

Ma arvan et siin on sinu kalake :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 09, 2005 11:40 
Akvarist

see sama jah

Üles
 Teema pealkiri: kala
PostitusPostitatud: Laupäev Juul 09, 2005 11:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

nu räägi lähemalt oma akvaariumist ja tegemistest. palju valgust saab jne. muidu on poes sellist värvi tugendavat kalatoitu ka müügil. aga enne soovitan välja uurida, et ehk on mingid parameetrid korrast ära.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Aug 05, 2005 03:42 
Akvarist

pole olnud aega vahepeal siia kiigata. kala elab hästi, juurde pole veel aega olnud kedagi talle muretseda. olen täheldanud et suuremad kivad on akvaariumis roheliseks tõmmanud.

toitu on mul kahtesugust, punased lehed ja rohelised lehed, esialgu olen punaseid andnud. ühekorra olen põhja toruga puhastanud, suht lihtsalt saab puhtaks tõesti. mõtlesin et äkki miski viltriga toruga oleks veel mugavam kus vesi nö jookseks tagasi akvaariumi. akvaariumi pump ka puhastab mingil määral kuid jõudlust vähe.

Üles
 [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver