bettad soovivad veidi kõrgemat temp kui 24, soovitavalt ikka 26-28, kahjuks on aga ilusaimad bettad ikkagi isased-aga neid ju parve kaupa pidada ei õnnestu-emased seevastu suht värvitud, ronikalalistest võiks siis soovitada näiteks laaliuseid(kääbus niitkala)-on aretatud eri värvi sorte, algajaile võib soovitada ka tähnilist niitguraami-suht lihtne pidada...
coryd on soovitav pidada väikese parvena ca 4tk võiks vast olla...
Bettade asemel soovitaksin hoopis väikesi parvekalu mille pidamine algajale suht lihtne-näiteks neoontetrad,must neoon
või barbused, või daniod...aga see muidugi maitse asi ja selle üle pole eriti kombeks vaielda.
Akva pildi kohta: näen et oled vist muretsenud murutaimed-mina pole neid kasvama saanud kuigi olen korduvalt proovinud,
teiste taimede koha pealt ei tohiks erilisi probleeme tulla...ära muretse...vaikselt alustad ja ikka step by step
nagu ma õigesti aru saan siis sul kaane all 2x18w - mis tüüpi lambid on(loe torudelt markeering) - tunduvad mõlemad külma tooniga - isiklikult olen valinud segamini kollakaid ja lumivalgeid, milline sisefilter akvas on vist aquaeli oma mingi...
(isiklikult nopiks akvast välja igasugu vaasid, kohvikannu ja plastiksiili
- aga see jälle maitse asi)