Kopraonu kirjutas:
Sai täna ostetud odav basseini termomeeter, mis näitab tempiks 1 kraad vähem kui JUWEL-i digikas).
Ma arvan, et Sul on kõik korras. Nii termomeeter kui soojendaja on töökorras. Peab ainult leidma kus kohal on regulaatori peal asend, mis vastab temperatuurile 24-25°C. Üldiselt, seda ongi vaja teha vaid üks kord elus. Tõtt öelda, mina üldse ei kasuta termomeetreid oma akvaariumites. Veendusin, et kõik seadmed on töökorras ja võtsin välja.
Ma arvan, et ühe-kahe aasta pärast (staaž) kõik akvaristid juba käega vett katsudes teeavad, mis temperatuur on akvaariumis.
Aga kalad ja taimed "ütlevad" kõik ülejäänud näidud.
Kopraonu kirjutas:
..kraadid soovitud tempist pulgal puuduvad,on vaid + ja - ..
Sellepärast ma pakkusin eeltööd teha ämbris. Tunduvalt lihtsam ja kiirem. Kui kogemata keerad üle, siis on nii lihtne lisada ämbrisse külma vett, keerata rullikut tagasi ja jätkata katseid edasi.. Ikkagi on vahe - 10l või 120l...
Vist muretsesin jh ilmaasjata.Nüüd on ka nö tavatermomeetriga mõõtmised tehtud,vahe 1kraad näitab akva digitermomeeter rohkem.Soojendus pulga ajan ka ämbris timmi.Nii et võib teema lukku panna.Veelkord tänu kõigile kes soovitusi jagasid!