Tere
Mul on selline mure, et saime lisaks restorani sisustusega kaasa ka hiigelsuure akvaariumi. Väiksemaid kalu on seal 30-40 ja 2 suuremat kala samuti. Nüüd on möödas 5 kuud, mil meie selle akvaariumi enda valdusesse saime, aga suuremat puhastust akvaariumis seni tehtud ei ole. On küll vahepeal käsnaga pestud akvaariumi klaasseinu nii seest kui väljast, aga taimi, kive ja muid kände, mis põhjas asuvad, puhastatud ei ole. Minu kokkupuude varasemalt igasuguste kalade ja akvaariumidega puudub. Näha on, et puhastust oleks hädasti vaja teha, sest kivisein, kännud ja 1 taim, mis akvaariumis on, on tõsiselt määrdunud. Taime lehed ei ole enam mitte rohelised, vaid ühtlaselt pruuni kihi all. Seega, siit ka küsimus, kas keegi oleks nõus tulema mingi summa raha eest seda suurt akvaariumi puhastust tegema? Mul endal hetkel veel vahendeid ei ole ostetud, millega vett välja pumbata ja millega põhja puhastada ja pakuksingi siin kellelegi võimaluse, kes tahaks meid selles osas aidata. Esimene kord ei tahaks ise julgelt peale minna, kuna tõesti kogemust ei ole. Seega, kui keegi oskab ja tahab aidata, oleksin väga rõõmus. Oleksin ise nõus õppima ja aitama kõrvalt. Kellel huvi ja viitsimist, võite ühendust võtta ja lepime täpsemalt kokku.
Merlin
|