foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 24 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Veebr 22, 2005 11:48 
Akvarist
Kasutaja avatar

Appi !!!

Ikka vuliseb ja suliseb. Olukord juba päris hull ja väljakannatamatu. Olen kanistrit mitu korda algosadeks võtnud ja uuesti joonise järgi kokku pannud. Vähendanud ja suurendanud filti elemendi hulka korvides. Taaskäivitanud tühja ja vett täis kanistriga. Ühesõnaga 100 imet tenud, aga ei miskit :(

Kas siin on kedagi kellel endal akva küljes Wet/Dry (ehk lausa EHEIM) filter? Hea meelega vahetaks veidi mõtteid mõne kogenenuma akvaristiga.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 23, 2005 12:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minul on EHEIM 2028 filter küll ja aegajalt teeb kõvemat häält. Akva on mul magamistoas, aga filtri paigutasime ettenägelikult pikki voolikuid abiks võttes vannituppa.

Kui minul filter kolises, siis oli alati asi õhu sattumises filtrisse. Sain vähemaks seda nii, et kui filter käis, siis kallutasin teda ühele ja teisele küljele, vahepeal panin täitsa külili maha korraks, siis kuulsin kuidas kibinal õhk välja läks ja filter jälle tiba vaiksemalt käis.
Ma ei tea, kas sa oled seda juba proovinud ja kas aitab, aga proovida ju võib :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 23, 2005 10:56 
Akvarist
Kasutaja avatar

tere agur,

endal 200 l ja eheim tünn.
käivitades 3 aastat tagasi oli sama pull, mis sinul.
võtsin kätte ja silikoonisin kõik välja ja sissevoolu liitekohad. peale seda OK.

vaatasin ka su pilte ja soovitan akva põhjast väljuvad vollade liitekohad, kus metallklambrid, üle silikoonida.

kui sellest ka abi pole, pöördu maaletooja, kaupmehe poole.

loodame parimat :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 23, 2005 02:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

skalaar kirjutas:
vaatasin ka su pilte ja soovitan akva põhjast väljuvad vollade liitekohad, kus metallklambrid, üle silikoonida.

kui klambrite vahelt ebatihe on,siis oleks ju ammu terve põrand märg :shock:

aga mis juhend ette näeb sellisteks puhkudeks?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 23, 2005 04:09 
Akvarist
Kasutaja avatar

ints kirjutas:
skalaar kirjutas:

Kas Sa ütled mulle kuidas inglise keeles võiks välja näha väljend "suliseb, vuliseb"?
Peale mitmekordset juhendi niisama ja sõnastiku abil lugemist ei leia ma sellise vea kohta eriti mingit infot :-(

Agur

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 23, 2005 05:20 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kas sellisest kohast instruktsioonis nagu Troubleshooting :arrow: Air in the filter ei leidnud miskit kasulikku?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Veebr 24, 2005 02:53 
Akvarist

Endal JBLi CristalProfi250 solises ka peale poest toomist täitsa tugevalt. Loksutasin õhku välja ja natike vaiksemaks jäi, kuid ikkagi solises teise tuppa kuuldavalt. Ja solin läks paari nädala jooksul ka pidevalt kõvemaks ning 'õhu väljaloksutamine' ka ei aidanud. Lõin ise igatahes käega, kuna samas toas ei maga.
Nädalapäevad tagasi tegin põhjalikuma puhastuse ning võtsin ka pumba osa lahti/kokku. Ning nüüd asi suureks üllatuseks täiesti vait :D Töötamise kontrolliks katsun käega filtrit või kuulatan kõrv praktiliselt vastu filtrit ennast.

Ja probleem nagu mina aru sain oli selles, et mootori võll (see pulk mille ümber rootor jookseb) ei olnud mõlemat otsa pidi oma pesas korralikult kinni vaid ühest otsast logises.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Aug 04, 2005 12:51 
Akvarist

Mul on probleem ka eheim filtriga. Nimelt 96 L akva komplektis oleva sisefiltriga. Õpetuse järgi pidi selle panema ~mõni cm veepinnast. Veepind nüüd õudsalt tormine ning riccia lendleb nii ,mis õudne. Kas peaks filtri sügavamale panema või ongi see ok? :?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Aug 04, 2005 01:36 
Akvarist

Pildid: 0
ints kirjutas:
skalaar kirjutas:

Mul oligi nii, et klambrid ei olnud piisavalt tugevad, et filtripead korralikult kinni hoida. Mina panin rõõmsalt filtri tööle, kapiukse kinni ja jäin akvaariumit rahulikult vahtima, kuni märkasin, et põrandal on veeloik. No ja kuna 400 liitrist vett täis akvaariumit ei liiguta ja vesi oli ka kapi all, siis aelesin ma põrandal rätikute ja ajalehtedega pool tundi, est parkettpõrand ei tohi ju kaua märg olla. Igatahes sain asja nii lahendatud, et lõikasin riidest neli väikest tükki ja panin klambrite vahele ja vett enam ei imbu kuskilt välja.

Üles
 [ 24 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver