KRA kirjutas:
Rein on viimasel ajal tänuväärselt väga hakkamist hakkamist täis. Minu arust võiks tema teemad olla kõik kusagil väga kättesaadaval. Äkki siis artiklite all...? Seal pole väga palju materjali ning leidmine oleks ehk lihtsam.
Ega see mõte mulle väga meeldi. Asi selles et selleks peab Indrek vaeva nägema, mulle ei meeldi teistele inimestele tüli teha. Halvem on aga asja juures see et tegemist pole staatilise materjaliga, kui mulle hiljem miskit meenub, siis praegu on mul võimalus see mõne minutiga olemasolevale materjalile juurde lisada. Nüüdki täiendan materjali teie märkuste põhjal ning see on lihtne. Plaanis on ka edaspidi rohkem pildimaterjali lisada, sellega on foorumi artiklite juures veelgi rohkem jantimist. Kui sama asi ka foorumisse panna, siis on ühest jutust kaks koopiat. Foorumis olevat koopiat ma aga ise uuendada ei saa, seega mõne aja pärast on need kirjutised erinevad. Minu arvates oleks see paha, kui foorumis vaid linki hoida siis pole seda sünkroniseerimise probleemi. Kui te leiate et asi on seda väärt, siis võiks pigem need lingiga teemad kleepsuks teha.
KRA kirjutas:
Reinu tekstid on alati suhteliselt lihtsas keeles ja arusaadavad.
See on taotluslik, enne kui asjad nähtavaks teen, olen teksti mitmeid kordi üle käinud ja kõik keerulisemad asjad lahti kirjutanud või millegi lihtsamaga asendanud.
KRA kirjutas:
Jaantat'i märkus õige - meil siin ka päris noorukesi akvariste, kes ei pruugi inglise keelt vallata. Seal hulgas ka mina, kes olen 51 ja kujuta pilti (!) - inglise keelt ei oska. Olen küll võimeline sõnaraamatu abiga sõnad lauseteks seadma, kuid selleks kulub igavik.
Ega kõik peagi inglise keelt oskama. Olen ise ka omal ajal saksa keelt õppinud, inglise keel tuli aga töö tõttu kuidagi iseenesest juurde.
On tore et keegi ikka viitsib lugeda kah, muidu tekib pisut grafomaani tunne.