Reimps kirjutas:
Nii akvaarium sai nädala algul soetatud,ei ole küll juwel vaid mingi elite.
Alus kapp sai loodi,kivid ja vesi sisse,filer tööle.Olles neli päeva töötand märkasin,et polegi enam loodis
mõõtsin tagant äärest puudu 3,5 cm ja eest 3cm ( ei pannud esialgu vett täis kuna taimed,kivid kännud koopad või muu selline veel lisamatta).
Ametlikult 96l ,panin u 5 cm pinnast ja vett läks tegelt 75l
Kas selline väike kalle võib tekitada purustavaid pingeid esiklaasis
Kumb õõseks välja tuleb lülitada kas naine v filter
et magada saaks, kuna see sise filter ei ole vaikne ja asub meil magamis toas
Näiteks Eheim sisefilter ise on väga vaikne asi, aga õhuvool luriseb kuuldavalt. Võta õhutoru ära. kui segab ja vaikus majas. Mul ka akva magamistoas ja esialgu segas see lurin, aastaga olen aga täiesti harjunud ja ei pane enam tähelegi. Kui akva loodist väljas ei juhtu midagi, peaasi, et kuskilt kapp paindes ei ole ja klaase väänama ei hakka. Kui korralikult täis pinnaga toetab, aga kogu krempel üldiselt loodist väljas, siis ei juhtu midagi. Mul omalgi sama teema, et loodisin kapi kenasti ära(toppisin pappi kapi jalagade alla), aga täis akva on raske ja papi lehed kapi jalagade alla vajusid väheke kokku, sest järgmine päev oli juba loodist väljas. Ise panen akva nii täis, et kaane serv varjab vee piiri ära. Siis ei häiri, et loodist väljas on ja akva ilusam ka. Poole akvani vesi mulle ei meeldi.