foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Iseloomuga kala
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 07, 2011 04:01 
Akvarist

Olen püsti panemas 280 liitrist akvat. Mõeldud mitme sooja mageveeliigi kooseksisteerimiseks. Taimi sooviksin ka suhteliselt palju kasvatada. Viimased akvaristikakogemused jäävad küll 20 aasta taha, aga kuna olen bioloog, siis käivitamise ja tasakaalu hoidmisega usun hakkama saavat - mul siiani meeles selle tädi nägu, kes kogu keemia, millest ka siin foorumis pikalt juttu on olnud, mulle üheselt arusadavaks tegi :)

Kavatsen liikuda tasa ja targu. Esimesteks asukateks mõned teod, siis vast parv neoone, säga vms. jne. Aga mingil hetkel tahaksin sinna kooslusesse ka "Iseloomuga kala". "Välimusega kalasid" on igati lihtne leida, näiteks Discused ja mitmed põhjaelukad on väga efektsed. Samas, siinsamas foorumis on discust nimetatud ujuvaks purgikaaneks ja keegi väitis, et ta saab oma põhjapuhastaja maha müüa juhul, kui ta selle (vabandust, "tema") kusagilt akvasopist üles leiab.

Seega, kas on olemas akvaariumikala, kes väärika kohtlemise korral oleks valmis ka ise väärikalt käituma - väiksemaid ei ahistaks, taimekasvatust ja põhja eriti ümber ei paigutaks ja vaataks sulle õhtul sügavalt silma :lol: Kasvada ei tohiks samas üle planeeritava akva võimaluste (15 cm ?)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 16, 2011 03:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pärl-niitguraami on rahumeelne kala, kes sobib koos erineva suurusega kaladega ühisakvaariumisse, aga seda ei saa ma lubada, et ta õhtuti silma vaataks. :lol:
Ta kasvab kuni 11 cm pikaks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Veebr 16, 2011 09:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Mul on sellised silmavaatajad oskarid...nagu akva juurde lähed,nii poisid(tüdrukud) platsis :lol:
Väiksematega probleeme pole,kuna nigrode populatsioon kasvab ahvikiirusel ja pole küll näinud,et ossud neid taga oleks ajanud...samas on´aga ka kalad kõik erineva iseloomuga,mina saan vahel enda omadel isegi sabast kinni,kui käe vette panen :wink: :lol:

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver