Nonii mul on ka nüüd kodus akvaarium:) Ta pole küll suur( 54L), kuid suurem hetkel ei mahugi mu tuppa. Mul on nüüd teadjatele inimestele mõned küsimused:
1) Millal tohin panna esimesed kalad sisse? Ma lugesin akvaariumi raamatust,et tuleb oodata paar päeva ja siis võib paar vastupidavamast liigist kala juba sisse panna.Samas poest,kust ostsin sealt öeldi,et kalu tohib panna alles nädala möödudes ja eile teises akvaariumi poes käies, öeldi,et pean vähemalt 2 nädalat ootama.Ma nüüd siis täielikus segaduses.
2) Mis kaladega alustada? Ja kui palju tohib neid esimese korraga panna ja kas nad võivad olla eri liigist?Jälle räägiti kahes poes erinevat juttu
3)Kuna ma nagu nii ei saa sinna akvaariumisse võtta palju kalu,siis tahaksin panna 3 või 4 liiki kalu.Mis kalu soovitate? Ma ise käisin nädalavahetusel kalu vaatamas ja meeldisid väga skalaar, teleskoop,punamütsike, kupi, kuldkala ja must sägaline,kelle nime ma täpselt ei mäleta-mingi hypostomus punctatus või midagi sellist
Kas neist mõni sobib?
4) Kas kuskil oleks netist võimalik leida infot erinevate kala liikide kohta ja üldse akvaariumi pidamise kohta,sest poes müüakse väga vähe materjale.
See on siis praeguseks kõik
Loodan,et aitate mind!