Nojah, mõistlik oleks pisut ringi vaadata, mitte lasta esimeses kohas endale kotti pähe tõmmata. Akvadel on erinev disain, nii et sõltumata hinnast mulle ntx ei meeldi kaugeltki kõigi firmade kastid. Üks nüanss on ka see kui suur huvi Sul on taimi kasvatada - suurte tegijate akvadel enamasti valgustus on selleks kesisevõitu.
Kadrioru meistrid teevad korraliku valgustusega akva mõistliku hinnaga, mingit uhket aluskappi Sa neilt aga vaevalt saad. Samas korraliku täispuidust, mitte mingi saepuruplaadist kapi saab ka mööblipoest just oma maitse järgi valida (
Mööblimaja,
Pesapuu endise Kalevi kommivabriku juures ja Pärnu mnt. ja Vineeri tn. nurgal olev mööblipood on minu lemmikud sedalaadi retkel) ning vaevalt see kallim tuleb - endal pisema akva all on selline.
Nii et Sinu asemel kindlasti külastaksin enne otsustamist ka Kadriorgu (miinuseks see et pole kohe akvat riiulilt võtta, plussiks see et saad täpselt sellises mõõdus nagu tahad ning korraliku valgustusega - ka T5 torudega mida teised ei paku), Mulla tn. poodi (seal on vahel mulle meelepärase disainiga akvasid olnud) ja kas siis Lauteri või Sõpruse pst. poodi.
Tartu mnt. poes on vast valmisakvaariumite valik ruumipuudusel napim, sealt on parem taimi ja kalu otsida.