foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 25, 2008 09:12 
Akvarist

niisis... olin nv ära... tulin tagasi... skalaarid ilmselt olid oma marja poetand sinna pumba peale... aga täna hommikul kui ärkasin olid sealt viimne kui üks kadund? mis nedega juhtus?:S söödi ära? ja kuidas vett üldse vahetada kui need maimud vms seal sees juhtuvad olema? kohe vaja see veevahetus käsile võtta.... ja siis see et mul skalaare on kokku 3... ja 2 tk on nüüd koos ja suht tigedad kõikide kalade peale mis mul veel seal on... ja ühe skaalaari hing on paelaga kaelas:( ilmselt need 2 siis midagi teinud talle? kuidas või mida sellega ette võtta? on seal pumba taga praktiliselt liikumatu... ennem käis üks retsimas teda seal:( ja siis on kas mingid toed tekkind vms? või mingi jube haigus? siuksed imepisikesed õrnalt läbipasitvad... mingid pisikesed tundlad nagu oleks ka... roomavad mööda klaasi ringi ja on kännu ja taimede peal:S

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Apr 02, 2008 07:45 
Moderator
Kasutaja avatar

Scalared ikka alguses harjutavad enne kui maimud "välja tulevad". Mõnel paaril ei pruugigi õnnestuda. Las nad hoolitsevad ise oma pesakonna eest. Enamasti saavad nad teiste kalade eemale ajamisega hakkama.
3. scalare tuleks kuhugi mujale tõsta või ära anda, muidu ta ilmselt tapetakse. Esialgu kasvõi suuremasse purki ja see akvasse ujuma (et vesi soe püsiks).

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver