foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: kalad sisse ?
PostitusPostitatud: Reede Mär 14, 2008 11:20 
Akvarist

sai akvaarium sisustaud kõige vajalikuga - kuna kalad võib sisse panna ??

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 14, 2008 11:25 
Akvarist

Elustaimi on ka? Pane sinna praegu sisse näiteks õunatigu ja mõned gupid või muud odavamad kalad. Paari nädala pärast tee veetestid ja siis on näha,kas sobib juba muud tegelased sisse osta.

700 l

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 14, 2008 02:17 
Akvarist

hetkel sees: põhjakruus, kolm erinevat elustaime, 1 suur juurikas ja tehnika asjad (termo ja hapnik).

juba kolm päeva on tööreziimis kõik olnud ja kõrval väikeses kinke akvaariumis (klaaskuul) ootab siiami tapluskala uute kodu pääsemist.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 14, 2008 02:46 
Akvarist

Kalad võid sisse panna siis, kui akvaariumis on vajalik bakterite koloonia tööle hakanud. Üks võimalus asja kiirendada on toodud siin: http://www.aquatic-hobbyist.com/profiles/misc/fishlesscycling.html.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 15, 2008 12:05 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul oli selle nädala alguses sama probleem. Ostsin kasutatud 240l akvaariumi koos kaladega ja mulle öeldi ühes poes, et kui ma ajutiselt oma skalaare 30l akvaariumis hoian, siis nad surevad seal nagunii ära, kuna nad lihtsalt ei pidavat nii väikeses akvaariumis elama. Mul ei olnud siis muud alternatiivi, kui panin möödunud pühapäeval suure akvaariumi käima, koos Sera biostarteri Nitrivec ja mingi kalade stressi vastase vahendiga Aquatan. Teisipäeval läksid akvaariumisse teod ja kupid, et näha mis juhtub. Midagi ei juhtunud. Kolmandal päeval läksid sisse skalaarid ja paljud teised veel mulle tundmata kalad :) Täna on reede. Kõik kalad tunduvad rõõmsad ja heatujulised. Isegi taimed ajavad selle paari päevaga juba uusi lehti. Tundub, et mul siiani kõik hästi, mis aga ei tähenda, et ma sulle sama teguviisi soovitada tohiks :) sest see mis ma tegin on ju igasuguste õpetuste vastane. Homme saab mul staazi antud teemal juba terve nädal :)

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver