Hei!
Minu akva on nüüd siis 17 päeva vana. Selle toreda päeva puhul tegin jääle veidi teste ja tulemused on praktiliselt samad mis nädalake tagasi: Temp. 25 celsiust NO3 = 0 NO2 = 0 NH4 üle 6 (JBL test lõpeb tume-tume rohelisega, minu tulemus on endiselt läbipaistev konjaki pruun) GH = 9 KH = 7 pH üle 7,6 (minu tulemus veidi tumedam JBL skaala lõpust)
Selle aja jooksul olen kasutanud kohe alguses AZOO Bakteri tablette ja raskemetallide "tapmise" vedelikku ning AZOO turba sisaldusega vedelikku pH alandamiseks. Umbes 10 päeva on akvas elanud ka kaks kena taime - Microsorium pteropus ja Microsorium pteropus Windeløv. See Windeløv on lehe otstest veidi helerohekaks muutunud, aga see võib ehk olla tingitud sellest, et toas oli viimased 4 päeva suhteliselt hämar.
Kas ma olen liiga kannatamatu või peabli ühe 600l akva tööle saamine nii kaua aega võtma? Kui ohtlikuks selline olukord võib atimedele kujuneda? Mida peaksin oma Windeløv'ga ette võtma, et taastuks ilus tugev roheline värv?
Aitäh! Agur _________________ 4xSAE, 3xBotia, 1xHiina/India vetikasööja, 7xSkalaar, 15 x Sumatra Barbus _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ 600 liitrit, (200x50x60 cm) 4 x 80W T5 valget valgust, Õhk RenaAir 300 Kaks filtrit (EHEIM 2329 ja 2028)
|