foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 5 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 12, 2007 11:18 
Akvarist

Et siis nagu küsimusgi et kas peab kindlalt seisma või võib panna ka kohe läbi keetetud vette (looulikult maha jahutatud :) ) aga et neid kuldkalu et kas keedetud vette võib ka panna ? mis ei ole ennem seisnud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 12, 2007 11:23 
Moderator
Kasutaja avatar

Oleneb sinu kraaniveest. Oleks hea, kui saaksid vee testid enne ära teha. Siis saab paremini soovitada. Üldiselt aga on paljud (ka mina) lasknud vett otse kraanist akvasse. Temperatuuri sead muidugi enne sobivaks. Mõned lasevad enne ööpäeva jagu lahtises nõus seista, et mullid (kloor, hapnik?) välja läheks.
Kui vees on palju mulle ja oodata ei malda, lase ämbrisse ja sega intensiivselt. Siis kalla akvasse.
Nõmme piirkonna veega igatahes pole muret.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 12, 2007 11:44 
Akvarist

mina üldse elan tallinast väljas, mingit kloori maitset ei ole nagu paljudes tallina kodudes, aga kuidas ma neid teste teha saaksin ... mul vend pidas ka akvat tal oli see 100l ja tema lasi sellel ennem seista aga kui ei ole vaja siis ma ei hakka neid kuskile varuma .

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 12, 2007 11:48 
Moderator
Kasutaja avatar

Kui vesi pole kloorine, peaks sobima küll. Veeteste müüakse akvapoodides aga loe enne foorumist nende kohta, osad on mõttetud (kuuldavasti eriti need 5 in1 asjandused). Ilmselt pakub huvi vee karedus, ehk ka raua sisaldus. Targemad täpsustavad, pole ise teste kunagi teinud peale Gh ja sedagi lihtsalt niisama ... statistika mõttes.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 12, 2007 11:49 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Veel lastakse seista enamasti just siis kui kraanist tulev vesi on klooritatud, kui vesi seisab mõned tunnid siis saab kloorist lahti. Kui pole klooritatud siis pole ka suurt vajadust seista lasta, oluline et vesi poleks mulle täis ning temperatuur oleks enam-vähem sama mis akvas.
Vee keetmisel ma ei näe üldse mõtet, sellest võib pigem probleeme tekkida.

Üles
 [ 5 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver