foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 3 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: paastupäevast
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 21, 2007 02:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

olen aru saanud et oleks aegajalt hea teha 1 paastupäev ja nüüd tahaks teada kas tohib paastu päeva teha ka siis kui akvas on pisikesi maimusid. ?

mul teine küss teisest valdkonnast aga panen siia otsa siis pole vaja mitut teemat teha. et igasugused metallid pole akvale head nagu aru saan et imendub ühtkomateist vette ja täna akvas käsipidi sees olles tekkis küsimus et kas peaks kuldsõrmused selleks ajaks võtma ära (ma siis igaksjuhuks võtsin aga kas see on vajalik?)

Üles
 Teema pealkiri: Re: paastupäevast
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 21, 2007 03:22 
Akvarist
Kasutaja avatar

anza kirjutas:

mul teine küss teisest valdkonnast aga panen siia otsa siis pole vaja mitut teemat teha. et igasugused metallid pole akvale head nagu aru saan et imendub ühtkomateist vette ja täna akvas käsipidi sees olles tekkis küsimus et kas peaks kuldsõrmused selleks ajaks võtma ära (ma siis igaksjuhuks võtsin aga kas see on vajalik?)

:D :D Kui sa vaid näeks, kuidas ma oma "kulinatega" küünarnukini seal sees aeg ajalt kahlan...Ei ole mina neid ära võtnud ja tundub, et ei ole ka vee kvaliteeti oluliselt mõjutanud. Kaua sa ikka seal oma käsi leotad.... :P

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 21, 2007 08:25 
Moderator
Kasutaja avatar

maimud leiavad omale kindlasti sellel päeval midagi kõhtu ja kuld ei tee sinu akva veele küll mitte kui midagi.

Üles
 [ 3 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver