Hei
Taimed ei ole mul veel jõudnud suurt võimust võtta, alles vahetasin kunstvärgenduse elusate vastu (nimesid peale kääbusvallisneria ma peast ei teagi). Ujuvaid oli ka kunagi. Samas nad peavad väga lugu avatud ujumisalast, nii et suurt dzunglit ei saa ka teha.
Varjumiseks on neil veel isetehtud loss ja kookos, kuid neid kasutatakse rohkem naabrite luuramiseks ja äkkrünnakuteks
Jube naljakas näib olevat aknas passida ja siis mööda ujujale kallale hüpata. Pimedas "ripuvad" tornide või taimede vahel.
Üks kiiruga tehtud klõps akvast
http://www.album.ee/node/11505819/50079644#browseAkva oli enne kohas kus paistis sisse ka päevavalgust, kuid nüüdseks on see kolitud vaiksesse ja pimedasse kohta. Nad tõepoolest mürgeldavad suurema osa päevast nii väga, et äkki väsivad ära
Igatahes imelik lugu. Sägad ennast küll häirida ei lase, päevitavad suurema osa päevast millegi otsas.
Küll olen mänginud päeva pikkuse ja teab millega, aga ikkaa üks ja seesama lugu. Praegu vaatan, et 5 barbusest 2 on õhtul enamvähem, aga 3 istuvad nurgas nägudega nagu hakkaks maailma lõpp saabuma. Niipea kui pimedus saabub on kõigil jälle eluisu tagasi.
Oeh pikk sai, aga ma olen selle üle pikka aega imestanud.