Siiani olid meie kalakesed kõik nii kenasti nagu läbi saanud, keegi kedagi ei kiusanud ega midagi ja siis nüüd üleeile hommikul oli vaatepilt hirmutav
Emane mööksaba oli räsida saanud sabauimest, seljauimest. Mingi nädal enne tegelt vaatasin, et ta kuidagi nagu ehmunud ja et oma priskust ja oranzi värvi kaotanud kuhugi aga siis olid tal uimed veel ok.
Eile sai ta eraldatud kohe üksinda 25l akvasse. Nüüd mõtlen, et nad olid oma papaga ju nii kenasti koos ja äkki surevad igatsusest.
Samas äkki isane teda näksiski :S on see võimalik? Aga siis ei laseks vast emane teda oma ligi, ma arvan.
Ja siis on mul suures akvas veel 2 tapluskala. Üks isane, teine emane. Sellised suured ja uhked aga ega nad nagu eriti teineteist salli, kokku sattuvad siis imelikult puhvi lähevad ja nüüd isasel on kõrval väikse uimekese juurest nagu soomused läinud
Ainult hele laik alles, mis värk see???
Teised kalad on nagu ok kõik. Mis te arvate kes see rets siis võib olla minu akvas. Mul on seal 12neooni, 2 daniiod, emane ja isane mööksaba, 2 kiiversägad ja 2 skalaari. Üks neist on ilgeks pirakaks kasvanud vähem kui aastaga ja tundub, et vahel ajab teisi kalu taga. Aga ma olen näinud ka kuidas daniio piiras mõõksaba.
Andke nõu ja avaldage arvamust, palun!