On jah emane, uimekuju järgi kaa. Ja olnud alla poole aasta. Nii mõned kuud vast.
Sain lõpuks mingi pildi ka temast. nii raske aru saada, vahepeal tundub, et oleneb täiesti nurgast, mille all teda vaadata. Vahepeal läks nagu paksemaks, siis tõmbas kokku. Ehk aitab herne söötmine kord nädalas kindel olla, et vähemalt kõht tal kinni pole.
Ei tundu muidu baloon molly kujuga olevat, sellest ka minu häiritus. Need dalmaatsia mollid on valge ja mustaga, temal on mingeid helepruune laike, nii et mingi kummaline hübriid ta on.
Muidu vahetasin iga nädal kolmandik vett 38 liitrisest.
Aga olud on muutunud.
Sain suurema akva - 84 liitrit ja nüüd on seal
minu molly koos selle isasega, mõlemad on veel väiksed, ligi 2cm
põhjakoristaja(vist 3 cm, väike veel) ja tigu.
Nii et 3 kala + tigu.
Eheimi pump anti kaasa, guugeldasin seda ja on Eheim pickup 2008 välise vaatluse alusel
panin siia kalkullatorisse oma mõõdud jms ja nii 60% täituvus ja pump võiks ehk korralikum olla veelgi.
http://bit.ly/1QcC0paSinna oleks nüüd kalu juurde vaja ja ma pole kindel, mida oleks hea mõte võtta, teatud ideed küll on, ma teen selle jaoks eraldi postituse.
Selle isase gupi võtsin nüüd välja akvast korraks, kuni selgub, mis edasi saab, sest kartsin, et mu molli lihtsalt sureb sellest jälitamisest ära, ehk ta stressist sööbki nii kohutavalt