foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 10 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Mai 17, 2013 10:03 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kuna mui eelmine teema oli millegi pärast kinni juba pandud. tuleb teha uus...
Küsimus- kui kaua peaks tited elama titelõksus. Mu 2 maimukest on tänaseks 1 kuu ja 1 päev. Kuid ei julge neid lasta akvasse lahti- mammaplati on alati näljane ja vääääga suure suuga. Ei mäleta millal see täpselt oli, kuid millalgi "lendas" ta lahtise suuga vastu titelõksu, lootes süüa saada :P

Kinnipandud teemas esitatud toitmise küsimustele oli vastus antud - Pets

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mai 17, 2013 11:19 
Akvarist

Pildid: 0
Palju need maimud selle aja jooksul kasvanud on?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mai 18, 2013 08:00 
Akvarist
Kasutaja avatar

No 16 aprill kui ma nad leidsin, olid nad u. 3-4mm. Nüüd u. 10mm... Kuid mõeldes punastele sääsevastsetele, mis on kohati sama pikad....

Üles
PostitusPostitatud: Laupäev Mai 25, 2013 10:50 
Akvarist
Kasutaja avatar

Keegi pole küll vastanud. Kuid väikse ettevaatamatuse tõttu( titetopsis vett vahetades), sai üks maimudest üldvette. Esimese tunni elas ta taimede vahel üle. Kuid nägin korra, kuidas mamma platy teda näljasena taga ajas( ometigi sai täna meelega kalad ületoidetud, et titt puutumata jäetaks). Ei tea kas jääb seal vabaduses ka ellu...
Osad akvaristid, kes kurdavad eluspoegijate rohkuse üle- kas neil siis tõesti sünnib nii tihti ja nii palju poegi, et ära süüa ei jõua? Minu 2 põnni tahetakse küll kohe nahka panna... Rohkem pole küll uusi põnne näinud, aga juhul kui mamma on veel poeginud, on nood pojad kohe ka ära söödud :P

Üles
 Teema pealkiri: maimud lõksuta
PostitusPostitatud: Pühapäev Mai 26, 2013 05:10 
Akvarist
Kasutaja avatar

mina ei kasuta üldse mingeid lõkse tittede jaoks, tugevamad ja targemad jäävad ellu. kindlasti peab olema taimestikku, kuhu pojad saavad peitu pugeda ja muid peidukohti. kalakesi ilmub pidevalt juurde :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mai 26, 2013 09:15 
Akvarist

Ongi nii,et kui on palju taimi,siis jäävad osad ellu.See pinnal ujuv tilli moodi taim aitab eriti hästi pindmiste kihtide maime ellu jätta.
Kui tittesid liiast palju sai,siis tõstsin 2 mõõksaba akvasse,aga ikka jõudsid gupid rohkem poegida kui need nahka pista.Mollide paljunemine oli nii tormiline,et nad tuli lihtsalt ära anda kuna keegi neid niipalju ei tahtnud,isegi tasuta mitte. :cry:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 27, 2013 10:35 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul platysid aint 2( lähiajal on plaan 1-2 emast juurde tuua). Tundub, et see lahti pääsenud titt sai ikkagi oma ema õhtusöögiks. Pole teda pärast seda tagaajamist enam näinud. Siis peitis ta end Cryptocoryne "Tropica" taime juurte lähedale... Teist titte hoian sega veel titelõksus, kuid ei tea kaua veel? see u.1 cm on ema jaoks seega veel paras suutäis...

Pets- mu eelmine teema oli üleüldiselt plati maimudest, mitte eraldi aint toitmisest( et jah, esimene esitatud küsimus oli toitmisest). Kuid lootsin, et saan tekkivad küsimused maimudest esitada kõik ühte teemasse. Hea ülevaatlik endale ja ka teistele kel esmakordselt vaja eluspoegijate järglasi kasvatada. Saan aru, et gupid paljunevad nii, et ei saa neist kuidagi lahti enam... Kuid mina oleks tahtnud oma kaks esimest maimu üles kasvatada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mai 30, 2013 11:39 
Administraator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Sorry, järgmine kord ei kiirusta :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mai 30, 2013 12:03 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 2
Mul olid guppyd koos black skirt tetratega, kes olid väga maiad nende peale aga nii kui räni-kardheina omale vee peale ujuma panin hakkasin ka järelkasvu nägema. Seal sees on nendel hea peita ennast ja mida tihedamalt koos sul see on seda parem.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mai 30, 2013 12:43 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 0
Sul on esimene üks maimuke alles. Eks pead teda niikaua seal lõksus hoidma, et enam suurematele suhu ei mahu. Mäletan, kui põnev oli endalgi esimesi maimukesi leides. Ja kui tähtis oli, et ikka kõik elama jääks. Katsu hankida ujuvaid taimi. (Mul on "ära anda" rubriigis ka midagi pakkuda). Mammile meeldib seal ülemises roheluses poegida. Ja tittedel on ka turvaline. Alguses nad pindmises kihis peidus ongi. Lohutuseks, kui praegu miskit nihu läheb - kui tehti praegu tittesid, siis tehakse ka tulevikus.

Üles
 [ 10 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver