Jüri T kirjutas:
Ma ei saa täpselt aru mida teada tahetakse ,aga üks gupi on isane ,teine emane. Emane on täiesti emane ja isane täiesti isane. Milles probleem?
No tahtsin teada, mis imeloom mul sirgunud on. Ega ma ei küsiks, kui ei oleks ise näinud seda "muutumist". Ta tõepoolest oli või vähemalt tundus varem emane..
D3LL kirjutas:
Alumisel kalal puudub ka emasele gupile omane tiinustäpp. Samas ei ole ka alumise kala gonopood tavapärane vaid pigem midagi emase ja isase gupi pärakuuime vahepealset: võib oletada, et ta ei ole võimeline ei emase ega isasena järglasi saama.
Minu gupil on aga täiesti tavapärane sakiline gonopood, aga mingid mõned kuud tagasi oli tal veel ebamäärane uim (ümaram) ja värve polnud ka nii selgelt.
Tsiteeri:
Sinu fotodelt on kahjuks raske selget pilti saada, aga tundub, et mõõtudelt on kalake ikka emasest pisem. Võibolla on tegu lihtsalt hästisöönud isasega Ka nemad kipuvad ajapikku ümaramaks minema.
Ta on tõesti pisem, aga teised isased ja isendid on sama agarad sööma, olles samas täiesti "normaalses" mõõdus.
Mõtlesin, et äkki jäi muutumisega siis areng ka pidama, sest ta on muidu umbes sellises mõõdus praegu nagu tema vennad, ainutl paksem. Ei kujuta ette, kui tõenäoline see on
Lugesin ka haiguste kohta, aga tundub täitsa normis olevat, mingid soomused kuskil ei ripu ega midagi.