foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Gupide paljundamine
PostitusPostitatud: Teisipäev Juun 01, 2010 10:56 
Akvarist

Olen ära tõlkinud ühe lehekülje gupide aretusest ja selle läbi lugenud. Sain teada et kui ma tahan ühe tõeliselt ilusa värvipoti kokku segada pean tegema nii et valin pesakonnast parimad isendid ja paaritan neid omavahel, vahest lisan uut verd ka. Aga nüüd ongi selline küssa, et mis ma teen nende kalapoegadega, kes osutuvad suureks kasvades täiesti kasututeks (need keda ma edasi ei areta), et poodides nagu ruumi vahest pole ?Kas keegi teab mida siis nende poegadega pihta hakata? Sama küsimus daaniode kohta keda ma sinna akvasse enam ära ei mahuta: müün maha(?),kellele(?),tahaks nagu sama raha eest müüa, mille eest ostsin. Palun vastake,kes oskab nõu anda :P :D :) :)!!!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 02, 2010 12:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ei usu, et akvapoed tahavad neid gupisi kes sulle aretuseks üldse ei kõlba. Tavaliselt võtavad nad suht ühest kohast gupisi ja eks nad ole ise ka huvitatud, et nende gupid atraktiivsed oleks, ning arvestades juurdehindlust siis erilist raha sealt loota küll pole. Kõige loogilisem oleks kui pakuksid neid siinsamas foorumis šokolaadi vms vastu nagu kõik teisedki... Nii on lootust neile kodu leida. Daaniode eest sama hinda mis maksid saaksid vaid sellisel juhul kui nad oleks mingil määral paremad, suuremad, tervemad kui siis kui nad poest ostsid. Miks peaks keegi valima täiskasvanud kalade ostmise kui saab poest sama hinnaga noored kalad ja tead, et nad pole täiskasvanuks saades kitsikuses ja vale söögi käes kidunud vms. Kui on tegu mõne muu haruldasema kalaga ja nende järeltulijatega pistmist siis loomulikult on müük õige otsus, et keegi neid niisama - ah saab tasuta- endale ei ahnitseks kui järsku pole nende jaoks õigeid tingimusigi. Sedasorti ülejääki mis akvasse enam ära ei mahu võiks samuti šokolaadi vms (nt. kalatoit) vastu vahetada. Jutt ei olnud mõeldud mingiks moraalilugemiseks aga tavaliselt viib akvaariumidega tegelemine märkimisväärselt rohkem raha ära kui sisse toob, ei tasu seda endale ette kujutama hakatagi :D

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver