Huh, hull kiirus taga pole saanud mahti vastata.
Kogu jant sai alguse sellest, et ostsin uue 70L akva, põhjakoristaja kolis sinna üle, aga gupid ja neoonikas jäid esialgu pisikesse akvasse, veel sest ma polnud jõudnud kõiki taimi uude akvasse istutada ja seepärast ei tahtnud kogu seda kampa sinna jalgu.
Peale seda hakkasid kohe gupid neoonikad ründama (enne ei julgenud teda keegi puudutada, ta ujus koos põhjakaga kõrvuti, suured sõpsid nii öelda, kuid neoonika jaoks polnud uues akvas vesi veel nii heas koosluses, et neid sinna koos panna).
Nüüdseks olen tõstnud kõik gupid, va. ühe teise akvasse ringi ja neoonikas laseb rõõmsalt ringi (annab nüüd hoopis ise alles jäänud gupile kolki
), sööb isukalt ja ei tahaks küll tema "minekut".
See nädal on plaanis koju tuua pisike kogus neoonikaid, kuna uus akva on nüüd lõpuks valmis kõiki elanike vastu võtma ja loodan, et kui neid seal siis nüüd parveke saab olema, et gupid jätavad nad rahule.
Ahjaa, väikses akvas on vesi täiesti korras, iga kolme päeva tagant on puhastus ja isegi mustat vetikast mis kunagi seal möllas olen jagu saanud, ning arvan et seni kuni neoonika saba pole taastunud (ma loodan, et see ikka taastub) lasen tal seal akvas laiutada.