Annu12 kirjutas:
keda ma võin panna 25l akvaariumi? kas võin sinna panna guraami? kui jah ,siis kas ma võin lisada veel kedagi ja kes see siis oleks. kui ei, siis soovitage kedagi?
olen alles algaja ja akvaariui sain 1 nädal tagasi. kus hetkel hoiul 2 mõõksaba.
Elus-sünnitajad (gupid, platy-d, molly-d või mõõksabad ) on üldreeglina parimad kalad alagaile kuna ei nõua eriti spetsiifilist hooldust ja taluvad küllatki hästi erinevaid tingimusi. Sellise suurusega akvaariumi oleks mõistlik mahutada 1 isane ja kaks emast samast liigist elus-sünnitajat. Kui kõik on hästi siis on varsti seal ka maimuparv.
Annu12 kirjutas:
no tegelikult oligi algul plaan 60l võtta ,siis tehti mulle tõsiselt hea pakkumine: 25l akva; põjakruus: taimed (kunst kui ka elus);filter 2in 1 ja termomeeter. kõik kokku 500kr. jäin nõusse ,et algul pean seal kedagi väiksemat nii mõned maimud
ja edasiseks kui suurema ostan jääb nii taimede või maimude heaks. no aga kui ma kunagi 60l saan ,kelle ma sinna panna võiks?
Sissetöötatud akvaariumi omandamine on muidugi tore, kuid kui tahad akvaristikaga tegelda, siis pead varem või hiljem ka (uue) akvaariumi sissetöötamuse kogemuse omandama. Filter ja elus-taimed on kindlasti midagi väärt aga ülejäänu võib suhteliselt odavalt või isegi tasuta saada. Aga kui sul kunst-taimed juba on siis võibolla tahad sinna hoopis plast-kalad juurde hankida
- vabandust, see oli nali.