foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Aug 21, 2009 03:28 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mu kaladel toitmine koosneb enamasti kassitoidust ning Sera Cichlid Sticks'ist. Kassitoitu söövad enamasti Clariased ning Tilapiad. Kui neil on kõht täis, saab teistele anda kalatoitu, muidu need esimesed on valmis terve purgitäis ära süüa.

Lisaks kaevan mullausse ning aeg ajalt annan krevette ning loomaliha. Kurgid, porgandid sobivad ka.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Aug 21, 2009 03:43 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
jeff01 kirjutas:
Pangede kaupa ostan tiigikaladele mõeldud POND STICKSi....seda söövad mul kõik. Kui viitsin siis kord nädalas vihmaussid või motõll. Kallimaid toitusid nad õnneks ei taha :D Erilist kasvamist enam ei tähelda kuna äsja mõõtsin oscarite pikkuseks 28-30cm. Green Terrorite pikkuseks 18-20cm, synodontiste pikkuseks samuti ligi 20cm ja Emajõe ahven on kah juba juurde võtnud ja pikkust vist juba 15cm.

kas sa diana pond teichstickse pole proovinud? see tuleb veel odavam, kui jbli pond sticks, 5kg 355.-

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Aug 21, 2009 05:03 
Akvarist

Pildid: 4
Maria kirjutas:
jeff01 kirjutas:
Pangede kaupa ostan tiigikaladele mõeldud POND STICKSi....seda söövad mul kõik. Kui viitsin siis kord nädalas vihmaussid või motõll. Kallimaid toitusid nad õnneks ei taha :D Erilist kasvamist enam ei tähelda kuna äsja mõõtsin oscarite pikkuseks 28-30cm. Green Terrorite pikkuseks 18-20cm, synodontiste pikkuseks samuti ligi 20cm ja Emajõe ahven on kah juba juurde võtnud ja pikkust vist juba 15cm.

kas sa diana pond teichstickse pole proovinud? see tuleb veel odavam, kui jbli pond sticks, 5kg 355.-

Veel pole proovinud kuna se pond stick on tegelikult piisavalt taskukohane arvestades seda et kui naise poodi kalatoidu järele saatsin tõi ta mulle 245.- eest liitrise purgi miskit mille peale mu ahvenad nina krimpsutasid. Vahelduse mõttes proovin su nimetatud toidu siiski ära kuna neil kahjuks suht üksluine söögilaud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Jaan 19, 2010 08:46 
Akvarist

Bricius kirjutas:
Mu kaladel toitmine koosneb enamasti kassitoidust ...

See teema tuli meelde seoses sellega, et olen viimastel aegadel üsna palju Oscariga seotud teemasid Internetis uurinud, siis toitumise juures meenus, et kassitoitu on siin foorumis mainitud kalatoiduna. Aga seda ei tohi siiski kaladele anda.
Kassitoit on ikka kassidele mõeldud. Põhjus, miks ei tohi seda Oscarile (ja tõenäoliselt ka teistele kaladele) anda, on, et kassi- ja koeratoit sisaldab liiga palju rasvu, millega kala ei saa hakkama ja see võib aja jooksul põhjustada tõsiseid tervise probleeme. Kuigi jah, Oscarile näib see meeldivat, siis ei tasu unustada, et tegemist on väga apla kalaga.
Täpsemalt sellest, miks see hea ei ole http://www.oscarfishlover.com/oscar-fish-food
Keri alla poole teemani "Beware of Some Foods"

Oscari pidajatel on kasulik seda Interneti lehekülge sirvida, sealt leiab nii mõndagi kasulikku.
Näiteks on seal ka retsept veisesüdamest lisanditega http://www.oscarfishlover.com/beef-heart-recipe

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Jaan 20, 2010 04:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mu jaguarid ei söö isegi mitte suure näljaga poes müüdavaid graanuleid ning erinevatest foorumitest olen lugenud, et see on üsna tavapärane nähtus nende puhul, kuigi paljudel juhtudel pidavat sööma vaid Hikari Cichlid Gold\'i.
Ega keegi pole juhuslikult neid proovinud või kuskil müügil näinud?
Võimalik, et olen liha ja ussidega nad ära hellitanud, aga vitamiinud kuluks ka vahelduseks ära. Krevetid jätavad neid ka suhteliselt külmaks ning elussööt kõlbab vaid osaliselt. Barbused pisteti praktiliselt kohe pintslisse, samas mollid kärutavad juba pikemat aega rahulikult ringi :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Sept 24, 2010 01:52 
Akvarist

Mbunade koha pealt - viimase aja katsetus - lehtsalat, tavaline peenralt või potist. Lasevad nagu jänesed. Suur leht kaob nagu niuhti. Ja ei ole kaladel häda midagi, iga nädal uus pesakond ja varstiu ei mahu ära. Selle kõrvale malawikate helvest (täpne nimi ei meenu hetkel).

Üles
 [ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver