Eks pea vitsad läbi oma isikliku kogemuse saama.
Mul ka analoogne aastate tagune lugu, kui broneerisin Green Terrorit kaheks (!) kuuks. Kirjavahetus oli ja inimese soov paistis ka üpris suur olema. Polnud soovija ka minu linnast. Siis ühel päeval kirjutas, et nädalavahetusel tuleb järele. Ootasin kaks pikka päeva, kodunt kusagile ei sammugi. Ja nii ootan juba aastaid

Ei mingit vabandavat kirja tänaseni ja ju ei tule ka.
Veel olen korjanud sadu torntigusid soovijale, kes ka tänaseni kadunud ja on ka selline, kes soovis samuti mitusada tornikat ja helistas enam-vähem kokkulepitud kohtingu hetkel, et ikkagi ei tule. Olgugi, et oli eelnev kokkulepe, et korjan nad välja, mida olin loomulikult juba ka teinud. On olnud ka selline soovija, kes ütleb olevat minu asukoha ligidal ja ometi kulus tulekuks kaks tundi. Olen hakanud oma müükidesse lisama klauslit kella, päeva ja aasta tundmisest. Vähe napakas ehk on, aga mis pärata.
Veel mulle meeldiks, et kui kellegagi mingil teemal isiklik kirjavahetus pooleli ja mingil põhjusel loobutakse, siis võiks ka sellekohase kirja saata (soovituslikult mitte viimasel minutil). Näiteks mul oli taimedega. Loobuja ilusasti kirjutas ja kõik hästi. Samas näiteks võib olla mõne tehnikaga, et kirjutad ja näed vaeva piltide ning igasugu info saatmisega. Ja siis järsku ei mingit vastust enam. Võiks ju ikkagi kirjutada, et ei soovi. Asi siis selge ja teema lõpetatud. Ma enam ei otsi siis infot juurde. Ja selge on see, et otsitakse ikka odavamat (või sootuks ilma rahata kaupa). Kui see leitud, siis oleks ka viisakas
kohe kiiresti esmast allikat teavitada.
Inimesed on erinevad. Mina olen väga usaldav. Lähtun omaenda käitumisest ja seetõttu saan selle eest ka "karistada". Kui juba mitu korda oled n.-ö altvedamist tunda saanud, siis karastud ja loobud vastutulelikkusest.
Kuldkalale sooviks selle sinatamise kohta mainida, et me siin kõik omad ja minu meelest pole kurjast kui sinatatakse. Mina üldjuhul kirjutan "Sina" suure tähega. See peaks ka ehk tibakene austust näitama. Mu meelest on juba vinge, kui tänapäeva noored viitsivad kirjavahemärkegi kasutada ja sõnu täispikkuses välja kirjutada. Ma küll ei näe põhjust teietamiseks. Või ehk, kui oleks profiilist näha, et tegu väga soliidses eas akvaristiga. Tihtipeale profiilist üldse mingit infot ei saa.
Nii et - minu pika loba kokkuvõtteks on ikkagi oma isiklik sisetunne, keda usaldada ja kellele broneerida. Oma vaba valik.