foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 26, 2007 05:37 
Akvarist
Kasutaja avatar

Olen algaja ja vajan tegijamate akvaristide soovitusi.
Mul on noor (kilpi läbimõõt ~5 cm) punakõrv. Kui mitu kranulit ja sääsevastset peaksin talle päevas andma?
Kas talle teeb liiga kui mõni päev söögikord nii noores eas vahele jääb?

Ette tänades!

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 27, 2007 01:02 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ei oska siis keegi mingit kogust pakkuda? Ei tahaks looma nälga jätta, ega üle toita.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 28, 2007 09:52 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 5
Noorele kilpkonnale tuleks pakkuda sööta ikka iga päev, võib olla kui ühe päeva vahele jätad pole hullu. Muidugi võib siis talle jätta igaks juhuks mingi kurgiviil, salatileht, akvaariumiveetaimi nälja kustutamiseks. Kuigi nad seda väga süüa ei soovi. Graanuleid võiksid anda nii palju, et ta mõne minuti jooksul ära jõuab need süüa (4-5 graanulit). Vahelduseks pakkuda ka väherasvast toorest liha (kanaliha, kalkuniliha, veiseliha).

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Apr 08, 2007 04:26 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tahtsin lihtsalt öelda, et nt minu punakõrv suudaks paari minutiga ilmselt terve purgitäie toitu nahka panna :lol: Mina annan sääsevastseid sellise mõnusa näputäie ja siis nii umbes 5-6 graanulit sisse (mul on nats suurem kilbu kah muidugi). Kurki, tomatit ja salatit sööb ülihea meelega, veel rõõmsam on ta kala- ja loomaliha üle :wink: Viimaseid annan siis umbes 3 näpuotsa suurust tükki korraga.
Täna lasime kaks gupit esimest korda talle akvasse, ajas taga nagu segane, aga kohe kätte ei saanud, eks paistab, kuidas see lõppeb :D

Hiljem lisatud ---> hmm.... natuke aega ei vaadanud akvaariumi poole ja nüüd on kalad kadunud. Ei saagi aru, kas nad on end suurte kivide alla nii oskuslikult ära peitnud või sai konn nad siiski kätte? Niimoodi ei tea ju, kas anda talle õhtul veel süüa või ei :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Apr 09, 2007 01:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

Lahe kilbu sul. Mul on kahte sorti kranuleid ja sööb mõlemaid. Annan talle umbes 4-5 vastset ja siis tal enam-vähem kõht täis. Taimne toit teda eriti ei huvita veel. Sööb veel looma liha ja krevette.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mai 07, 2007 04:58 
Akvarist

On selline nn kirjutamata reegel,et punakõrvale anda sama suur kogus süüa,kui suur on ta pea. Juur- ja köögiviljad selle reegli alla ei kuulu.

700 l

Üles
 [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver