foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 13 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Veeloomad
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 22, 2007 04:07 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kas keegi teab mõnda veelooma( või kaehpaikset), keda saaks pidada 52L akvaariumis ja kes ei sööks elustoitu. Nimelt ma ei suuda neile elustoitu anda ja ma elan Võrus, kus pole seda saada.

1gupy, 2 mõõksaba, 1corydoras, 2kirsibarbust

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 22, 2007 05:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 4
Krevetid.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 22, 2007 07:14 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kas krevetid saavad koos õunatigudega elada? Ega teod neid ära ei tapa? Minu üks põhjakoristaja langes juba kurja teo ohvriks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 22, 2007 07:25 
Akvarist

Kuidas see tigu siis corydorase ära sõi?
Kala oli enne ikka surnud või väga haige, et tigu ta kätte sai.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 22, 2007 10:04 
Akvarist
Kasutaja avatar

minu teod pole kedagi ära söönud, isegi kalad ei söönud krevette ära.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 22, 2007 11:47 
Moderator

Pildid: 10
Kahtlustan, et kirssbarbused võivad sul krevette elussöödaks pidada
Minu barbused pidasid igatahes :(

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 23, 2007 12:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ma mõtlesin, et võtan siis mõne veeeluka, kui mul kalu enam pole. Nad on juba päris vanad. Hakkavad tasapisi surema:(

Tigu ei söönud corydorast ära, ta tappis ta ära. Corydorasele meeldis akvaariumi põhjas liikumatult olla ja siis tigu roomas kuidagi corydorase peale ja kuna tigu oli raske, ei saanud corydoras teo alt ära ujuda. Mina sattusin ka liiga hilja peale. Tigu oli teda juba vigastanud. Ja corydoras oli ka täiesti terve.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 23, 2007 01:09 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
kaisa12345 kirjutas:
Tigu ei söönud corydorast ära, ta tappis ta ära. Corydorasele meeldis akvaariumi põhjas liikumatult olla ja siis tigu roomas kuidagi corydorase peale ja kuna tigu oli raske, ei saanud corydoras teo alt ära ujuda. Mina sattusin ka liiga hilja peale. Tigu oli teda juba vigastanud. Ja corydoras oli ka täiesti terve.

Väga, väga linnalegendi maiguga jutt. Et corydoras oli täiesti terve ja samal ajal vigastatud ja ka täiesti surnud? Hulga usutavam on see et corydoras oli juba kalataevas kui tigu temani jõudis. Nii tigusid kui ancistrusi süüdistatakse tihti täiesti alusetult teiste kalade tapmises, tegelikult tegelevad nad vaid laibakoristamisega. Jutt sellest et tigu ronib elusale kalale peale ja see kannatlikult ootab ning siis viskab sussid püsti ilma enne sabaotsagi liigutamata pole lihtsalt usutav. Kui näed oma silmaga kuidas tigu hoiab kinni mõnda visklevat kala siis oleks jutul jumet, ehkki ma ei usu et sellist pilti näha saaks - pole kuulnud et kunagi kuskil midagi sellist juhtunud oleks ja eks seda ole raske ettegi kujutada arvestades kala ja teo liikumiskiiruse erinevust ja suurust.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 23, 2007 01:42 
Akvarist
Kasutaja avatar

kaisa12345 kirjutas:
Ma mõtlesin, et võtan siis mõne veeeluka, kui mul kalu enam pole. Nad on juba päris vanad. Hakkavad tasapisi surema:(

:lol: =D>

Üles
 Teema pealkiri: Re: Veeloomad
PostitusPostitatud: Reede Mär 23, 2007 10:20 
kaisa12345 kirjutas:
Nimelt ma ei suuda neile elustoitu anda sest ma elan Võrus, kus pole seda saada.
ära seda nii päris ütle, ise pean igasugu olendeid siinkandis ja kui huvi siis priva mulle, saab elustoitu ka organiseerida... :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 23, 2007 10:40 
Akvarist
Kasutaja avatar

elussööda koha pealt: ma pole ise veel jõudnud käia uurimas, aga turu peal on üks kalapood vms, kus kalamehed elus kalasööta ostavad, et äkki see kõlbab ka akvaariumikaladele.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 23, 2007 11:20 
Akvarist
Kasutaja avatar

Hea meelega võtak endale konnad või salamandrid, aga ma ei suuda neile kohe kudagi elustoitu anda. Mul hakkab ussikestest kahju:(

Minu arust polnud sellel corydorasel midagi viga. Kui mina selle avastasin, oli tigu corydorase peal ja corydoras siples ja tahtis teo alt välja saada. Pärast oli corydorase üks külg ja uimed vigastatud ja ta ei elanud enam kuigi kaua.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Mär 23, 2007 11:25 
kaisa12345 kirjutas:
Hea meelega võtan endale konnad või salamandrid, aga ma ei suuda neile kohe kuidagi elustoitu anda. Mul hakkab ussikestest kahju:(
see on hetk kus mängivad loodusseadused ja kui kõik nii mõtleks siis need elussööda sööjad sureks nälga :(
turu elussööt kõlbab tõesti, samas võib sealt haigusi ka saada aga kus see 100% garantii mujalgi on...

Üles
 [ 13 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver