Rudolf kirjutas:
Kuidas teie vesilike järglased kasvanud on? Kas on mõni ka metamorfoosi läbinud?
Avastasin oma akvast väikese vesiliku (C. pyrrhogaster), (esi)jalad olemas, umbes 0,5 cm pikk, oskate arvata kui vana ta olla võiks? Ja millal peaks hakkama talle maismaa tingimusi võimaldama? Kas teist keegi on ka munakollasega proovinud toita või ainult arteemiaga? Kuna ma seni ta olemasolust teadlik polnud, ei ole ta seni ka miskit spetsiaalset süüa saanud.
õnne leiupuhul. mu loomad hakkavad kõhualt kergelt värvi muutma ja olemas on kõik varbad ja jäsemed, saba on veel "lehvik" ja hari peapeal, kuid loomad ikka päris looma nägu. sinu loom võib üks kuuaega vana olla siis on käpaalged olemas. ma nüüd jagasin viimased munad kah mõne nädala eest laiali ja saan tagasi signaale, et loomad kooruvad ja eile siis sain teada, et käpa algeid näha... aga see väga umbes määratletud aeg. söök... söövad nad vees olevaid pisilasi, külmutatud ja purustatud vesikirpu, suuremad loomad mul sõid nüüd koorunud ära ja söövad ka sääsevastseid, väiksemaid usse. maale ronimist nagu pole veel täheldanud oma loomadel, küll aga elavad nad ricca sees (kui sul pole võin seda taime anda)