foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 23 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: vesilike paljunemine
PostitusPostitatud: Reede Veebr 16, 2007 07:15 
Akvarist

küsimus neile, kel marjast õnnelikult vesilikud koorunud: kas eraldasite erinevad põlvkonnad kohe, st tõstsite juba munad mujale või alles siis kui loomad koorunud?

Üles
 Teema pealkiri: Re: vesilike paljunemine
PostitusPostitatud: Reede Veebr 16, 2007 07:16 
Akvarist
Kasutaja avatar

Rudolf kirjutas:
küsimus neile, kel marjast õnnelikult vesilikud koorunud: kas eraldasite erinevad põlvkonnad kohe, st tõstsite juba munad mujale või alles siis kui loomad koorunud?

kohe eraldi. vanemad söövad ju mnad ära ja 2kuud vanad lomad söövad äsja koorunud ära.

Üles
 Teema pealkiri: vesilike paljunemine
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 17, 2007 07:06 
Akvarist

Kui pikalt neil siis see sigimisperiood kestab, et on olemas nii paari kuu vanuseid koorunud vastseid kui ka mune? Ja palju teil siis kokkuvõttes neid anumaid erinevate arengujärkudega on? Kas munad on lihtsalt veega purgis või olete midagi akvaariumilaadset neile kah sisustanud?
Tänud, kui keegi viitsib oma kogemusi jagada!

Üles
 Teema pealkiri: Re: vesilike paljunemine
PostitusPostitatud: Esmaspäev Veebr 19, 2007 10:00 
Akvarist
Kasutaja avatar

Rudolf kirjutas:
Kui pikalt neil siis see sigimisperiood kestab, et on olemas nii paari kuu vanuseid koorunud vastseid kui ka mune? Ja palju teil siis kokkuvõttes neid anumaid erinevate arengujärkudega on? Kas munad on lihtsalt veega purgis või olete midagi akvaariumilaadset neile kah sisustanud?
Tänud, kui keegi viitsib oma kogemusi jagada!
maimulõksudega on asi lahendatud. kasutusel 2 akvaariumi, ühes loomad ise, teisesmõni kala , kuna kalade kast suurem, siis eid lõkse mahub ikka ritta mitu tükki :roll: kaua kestab? ma ei teagi, munade arvujärgi pidi see piiritletud olema... minul aega on ja minu poolest võib neid mune nii iga kuuajatagant tulla kui neil tahtmist ja pealehakkamist on :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 18, 2007 02:31 
Akvarist

minu pisikesed otsustasid seekord ikka viisakalt kevade saabudes paljunema hakata. alguses nädin et emane muneb aga ilmselt teised sõid kohe munad ära. nüüd tõstsin emase eraldi karpi ja öö jooksul on tekkinud vähemalt 6 muna :) loodetavasti seekord läheb nendega kõk ilusti.
pipiplika oled sa oma suurematele vastsetele tekitanud ka võimaluse veest välja tulla? ilmselt varsti peaks nad sul mõneks ajaks maismaaloomadeks muutuma

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 21, 2007 02:06 
Akvarist
Kasutaja avatar

josefiina kirjutas:
minu pisikesed otsustasid seekord ikka viisakalt kevade saabudes paljunema hakata. alguses nädin et emane muneb aga ilmselt teised sõid kohe munad ära. nüüd tõstsin emase eraldi karpi ja öö jooksul on tekkinud vähemalt 6 muna :) loodetavasti seekord läheb nendega kõk ilusti.
pipiplika oled sa oma suurematele vastsetele tekitanud ka võimaluse veest välja tulla? ilmselt varsti peaks nad sul mõneks ajaks maismaaloomadeks muutuma

nad pole veel seda soovi avaldanud. küll aga suuremad loomad aegajalt sattunud nende seltsi ja enamik on ära söödud :twisted: kuid miski 7 isendit on juba üle 3cm suured ja hakkavad loomadeks saama :lol: aga eks ma loon neile need võimalused paremaks, hetkel on ricca kogus nii suur, et saab seal peal käia.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Mär 21, 2007 05:06 
Akvarist

Minul see maimulõksu süsteem ei toiminud, vastsed olid sealt läbi külgmiste ribide ühel hommikul kõik jalga lasknud ja ma pidin neid mööda suurt akvaariumi taga ajama. Nüüd elavad eraldi anumas. Aegajalt kolin neile järjest uusi vastseid juurde sest munemine kestab jätkuva hooga juba vähemalt 4. kuud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Neljapäev Mär 22, 2007 11:32 
Akvarist
Kasutaja avatar

Rudolf kirjutas:
Minul see maimulõksu süsteem ei toiminud, vastsed olid sealt läbi külgmiste ribide ühel hommikul kõik jalga lasknud ja ma pidin neid mööda suurt akvaariumi taga ajama. Nüüd elavad eraldi anumas. Aegajalt kolin neile järjest uusi vastseid juurde sest munemine kestab jätkuva hooga juba vähemalt 4. kuud.

kas sul suured lapsed äsja koorunuid ära ei söö? mul sõid küll 3k vanused pojad äsja koorunud ära. samas riidest lõksust ei lähe nad kuskile 40.- kuskil maksab. see plastikust veepeal ulpiv asi oli küll väga suurte vahedega ja sealt tõesti lasevad jalga :lol:

Üles
 [ 23 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver