Inimesenimi on mul Viljo, kuid kõik kutsuvad ajaloolistel põhjustel Yep'iks. Asukohaks peamiselt Tallinn ning vanust momendil 26 aastat.
Töötan firmas YEInternational AS (endine A-Kaabel) Lan/Telecom tootegrupi müügijuhina. Lisaks oman väikest itfirmat, mis tegeleb arvutihooldusega.
Ja last, but not least -nagu mõnigi mu avatari järgi on ilmselt kahtlustanud, tegelen veidike ka plaadikeerutamisega. Need, keda klubimuusika huvitab, on vast kursis
Esimene akvaarium oli 45L. Selle sain nii, et 2001 aastal maksti veidike suurem kvartalipreemia, mille otsustasin kasulikult ära kulutada. Kuna nooruses sai küll tiigis, küll plekkvannis, küll julmalt lekkivas (25L ja 24 tunniga kadus 6-7 liitrit) akvaariumis igasuguseid kalu kasvatatud ning peale keskkooli oli lausa soov minna EPMÜsse kalakasvatusega seonduvat õppima, siis loogiline käik oli juhuslikult silma jäänud Tatari tn. Retisse.
Lõin pleki laiaks ja paari tunni pärast oli mul töölaual klaaskast, kus loksus vesi ja kuhu mõne päeva pärast asusid elama mõned mollid, ants ja paar tigu. Valgustuseks panin omaarust ägeda tavalise laualambi, mille tulemusena ilmselt hävines ka soetatud roheline. Siis avastasin häkkerina kuskilt ee.hobi.akvaristika newsgrupi ning hakkasin "õppima".
Möödus aastake, kuni maksti järjekordselt päris kopsakat kvartalipreemiat. Siis oli loomulikult vaja ka see ära kulutada. Sama Reti pood müüs mulle 120 L juweli, mis oli vahepeal täiesti ülerahvastatud jne. Ei puudunud ka kogemused bba ja muu ebameeldiva heinaga. Ise ehitasin selle kaane alla ühe lisalambi ja harvendasin kardinaalselt ka kalaseisu.
Eelmisel nädalal vahetas arvuti mu magamistoas välja uus 250 L kast, kuhu ehitasin nii aluskapi, kui valgustuse koos pleksiklaasist kaanega.
Kokkuvõtteks: andsin endale püha lubaduse, et teen ka mingi lihtsa webi, kus uue kasti elu kajastan.
Aadress saab olema
www.strohclub.ee/akvaarium.
Ja käesolevaga lõpetan enda pikaleveninud jutu:
.
Päikest!