andrep kirjutas:
Esimene mõte oli küll peaga vastu seina joosta. Kuigi siin oli ka väikeseid tõefakte siis enamus oli küll naised saunas rääkisid stiilis.
Kindlasti meeldis koht bakteritest ja vanastveest akva startimisel. Vähemalt ei kasutanud kloorivett
Kalu võib olla nii, et ilus on aga mitte liiga palju. Mis ühik see liiga palju on.
Tunne on selline, et kellegil on esinemis vajadused ja siis on mindud saatesse. Midagi on loetud aga täpselt meeles ka ei ole.
Oleks võin ikka rohkem rõhutada nende vigade peale, mida me algajana teeme.
Netis saab lugeda sellise tooniga nagu ise tahad. Ehk igaüks loeb nii nagu tema arvab.
Minu laused olid võetud nii nagu telekast nähtud ja kuuldud.
Antud esineja oleks võinud lisada lause, et kalade soetamisel küsida kindlasti poemüüjalt täpselt järgi. Mitte anda umbmääraseid ühikuid, mida igaüks saab teisendada vastavalt enda vajadustele ja rõhutada seda, et kalade pidamine ei ole sama, mis uue lambi ostmine, vaid tõsine hobi, mis nõuab hoolitsust ja järjepidavust. Algajate vigadest oleks võinud paarisõnaga rääkida ja selliseid asju oleks saanud kindlasti enne saadet kokkuleppida.
Muidugi respekt, et selliseid asju tehakse aga oletasin, et antud esinejal on esinemiskogemus olemas ja selliseid rambipalaviku apse nii lihtsalt ei teki ja antud laused olid puhtalt teadmatusest tingitud. Vahest oleks pidanud juttu kokkumõtlema algaja seisukohast.
Taimed ikkagi puhastavad ju kõik vett, mitte antud saates näidatud võlutaim (muidugi mitte mehaaniliselt). Oleks võinud ka mainida veetestide tähtsust ja antud hobi maksumust... see hoiaks ära algaja emotsiooni ostud ja paneks inimesed mõtlema kas nad on valmis endale sellist kohustust võtma. Kui alguses kohe ära mainida, et räägib lühidalt ja, kes antud hobiga tegeleda tahab, siis kindlasti ennem uurida internetist või loomapoe müüjalt lisa infot ENNE kui kalu ostma minnakse... siis oleks ka minu poolt kriitikat vähem olnud. Sellised väikesed apsud olid ka need, miks ma arvasin, et antud esineja on läinud rohkem esinemis vajaduse pärast kui see, et jägada informatiivset infot. Jäi selline tunne, et asjasse ei ole põhjalikult läbimõeldud enne... vähemalt need punktid, mis mina arvasin, et on tähtsad.
Ja kas mulle tundus või suudeti antud akva ka ülerahvastada (50 - õunakas=30- (4tk x 4) gupit=14-(7tk x 3) neooni(nii palju lugesin neid)= -7.
Ja olgem nüüd ausad.. neti kommentaatorite tasemele ei ole siin keegi langend ja kogu kriitika on ka ära põhjendatud. Oleks siin hüütud nii sama lauseid välja mida ei suudeta põhjendada siis küll. Või kui ma eksin siis kriitika on teretulnud
Eks me kõik õpi oma vigadest kui keegi veale osutab.