foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 8 postitust ] 
Autor Sõnum
PostitusPostitatud: Reede Apr 10, 2009 09:24 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul selline masendav mure, et kuigi olen Tartu mnt akvaristika kaupluse püsiklient,
ei ole ma veel pihta saanud nende poe elustoidu letile müüki jõudmise ajagraafikule.
Iga nädal ma sinna ei jõua, aga paar korda kuus juhtun küll läbi astuma.
Selline juhuslikel nädalapäevadel kaootilise tihedusega külastamine ei anna aga ettekujutust.
Põhimõtteliselt on nii, et kalad saavad elussööta ainult siis, kui poes sellele juhuslikult peale sattun.

Selle nädala alguses siis mõtlesin, et peab ju mingi süsteem olema, mille järgi müük toimub.
Küsisin siis taadi käest esmaspäeval - teisipäeva õhtul pidi tulema ja kolmapäeval pidi osta saama.
Aga ei saanud, kuna midagi polnud osta. :cry:

Ütles siis, et reedel saab.
Ma mõtlesin, et kui reedel, siis olgu reedel. Mis siis ikka.
Täna hommikul silmi lahti lüües jõudis kohale, et on riigipüha ja poe uksel on ilmselt 4 tabalukku ees...
Seega tegin järelduse, et see ussimajandus toimub nagu jumal juhatab ja nad ise ka ei tea.

Aga kas keegi on mingi mustri ära tabanud?
Millised poed tallinnas veel elustoitu müüvad? Millal müüvad?
Kauaks neil ühest laarist müügiks jätkub?

Või kui see ongi nii meeletult juhusliku iseloomuga äri, siis kas oleks võimalik siin
foorumi kaaskasutajatele opetatiivselt infot jagada, et millal poe poole joosta?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 10, 2009 09:48 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Kardan et see ongi pisut juhusliku iseloomuga. Peale Tartu mnt. poe mujal pole elustoitu trehvanud, loodetavasti seda ikka liigub. Elustoiduga on aga see lugu et oleksin selle soetamisel üsna ettevaatlik, sellega võib halvemal juhul üht kui teist ebasoovitavat akvasse tuua. Tartu mnt. poest olen elustoitu juba mitmeid aastaid hankinud ning sellega pole kordagi probleeme tekkinud.
Kahjuks hetkel napib aega, muidu võiks millalgi Tallinna huvilistega väikese väljasõidu korraldada elustoidu hankimiseks.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 10, 2009 11:11 
Moderator

Pildid: 10
Näiteks Sõpruse pst loomapoest (see mis asub Magistrali keskuse lähedal) peab müüjatelt küsima ja siis võetakse külmkapist karbid välja

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 10, 2009 11:14 
Moderator
Kasutaja avatar

Kivi kirjutas:
Näiteks Sõpruse pst loomapoest (see mis asub Magistrali keskuse lähedal) peab müüjatelt küsima ja siis võetakse külmkapist karbid välja

Nojah. Minu jaoks on elustoit ikka see mis liigutab, mitte see mis jäätüki kujul. Külmutatud toitu on ilmselt mitmel pool saada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Apr 10, 2009 11:44 
Akvarist
Kasutaja avatar

Rein kirjutas:
Kivi kirjutas:

Nojah. Minu jaoks on elustoit ikka see mis liigutab, mitte see mis jäätüki kujul. Külmutatud toitu on ilmselt mitmel pool saada.

Eks seda elustoitu hoitakse ka külmkapis. Ainult, et mitte sügavkülma poolel.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Apr 11, 2009 12:05 
Moderator
Kasutaja avatar

MARKO kirjutas:
Eks seda elustoitu hoitakse ka külmkapis. Ainult, et mitte sügavkülma poolel.
Ilmselt sõltub sellest mida täpselt silmas peame, ntx Tartu mnt. poes on sääsetõugud reeglina leti peal. Võimalik muidugi et sealgi suuremad varud külmkapis seisavad.
Aga kui juba jutt elustoidule läks - kas vesikirpe praegu kuskil pakutakse?

Üles
 Teema pealkiri: elustoit
PostitusPostitatud: Pühapäev Apr 12, 2009 12:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 12
Mulle on Tartu mnt poest öeldud, et laupäeviti on parim aeg sääsevastseid küsida. Reede õhtupoole toodavat. Nii olen seni ka ostnud. Nad on isegi nii vastutulelikud, et kui kord läksin neljapäeval küsima, siis öeldi, et ära võta, pole enam värsked, tule laupäeval uuesti, siis saad värskeid.
PS Lauteri poes Tallinnas on ka sageli elustoitu(sääsevastsed=motõll), pead ainult küsima.
Aga Rein, mida sa sellest elustoidu (looduses) otsimisest välja pakuksid?

Viimati muutis sannette, Pühapäev Apr 12, 2009 02:53, muudetud 1 kord kokku.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Apr 12, 2009 01:59 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
kui keegi käib regulaarselt tartu-tallinn liinil, siis võite kasvõi iga päev värskeid sääsevastseid saada. minu jaoks on üllatus, et pealinnas pole seda igapäevaselt osta võimalik :shock:

Üles
 [ 8 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver