foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 2 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Kunsttaimed
PostitusPostitatud: Teisipäev Dets 07, 2010 11:55 
Akvarist
Kasutaja avatar

Heihopsti!

Mul tekkis selline igapäevane ja vb. isegi natuke tobe küsimus: kui kunsttaimed akvasse panna, tulevad sinna peale vetikad. Nii juhtus minulgi - mingid mustad tutid rikuvad kogu ilus ja värvi ära. Kuidas ma neist lahti saan?

Proovisin sooja vee ja harjaga puhastada, kuid eriti ei aita, kuumem vesi moonutab plastmassist lilli ja ja vesi ei tee midagi.

( Kuna ma ei usu, et keegi varem midagi sellist oleks küsinud, ei kasutanud otsingut, vb. oleks pidanud :roll: Aga siiski, pole veel täpselt pihta saanud sellele süteemile ja seega lähen kergema vastupanu teelt, kuna otsingust ma arvatavasti ei leia. ) <-ebavajalik info :P

http://www.pica.ee/album/9109

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Dets 08, 2010 01:54 
Moderator
Kasutaja avatar

Pildid: 6
Võid proovida sinise ACE lahuses leotamist nii tunnikese jagu, pärast on aga kindlasti vajalik väga põhjalik loputamine (ka kloorieemaldaja nagu ntx Sera Aquatan lisamine igaks juhuks akvaariumi ei tee paha) kuna kloor on veeelanikele mürgine. Ka klooriaurud on tervisele kahjulikud, nii et kindad kätte ja katsu mitte sisse hingata. Karta on et et ehkki kloorilahus tapab need vetikad, maha tuleb kraapida ikka käsitsi.

Üles
 [ 2 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver