Hei
nu vot, mõned päevad foorumit ei loe ja nii pikk arutelu juba tekkinud
Tore, tore ...
Selle teise inimese leidmisega mul tõesti raskusi.
Mõne akvaristi poolt silma peal hoidmine oleks ikka super küll, kuid jah ...
Omad sõbrad-tuttavad on ka nii ja naa. Mäletan veel hästi, kui sai mõned aastad tagasi ka ära mindud ja jätsin kassi üheks nädalaks sõprade toitmiseks. Nu see vaatepilt, mis tagasi koju uksest sisse tulles avanes, ei lähe kunagi meelest - kodus vaatas mulle vastu tühja söögi ja joogikausiga oma pissi sees istuv näuguv kass. Peale seda sai nagu loobutud nende teenustest. Kujutaks juba ette, mis pudru või supi nad mul akvas kokku keeraks.
Mis puutub akvaariumi, siis veenäidud püsivad kenasti ka kaks nädalat normaalsed. NO3 tõuseks heal juhul 50 peale, kuid see pole veel nii hull. Näitajate pärast ma ei põe üldse. Päev enne minekut korralikult sifoonida ja tagasi tuleku päeval samuti.
Olen nüüd kuu aja jooksul akvasse tassinud erinevaid taimi, mis on hetkeseisuga ka juba juurdunud. Ja maimu lõksus elab 1 kookon paari nädala vanuseid õunatigusid. Nii et vee kvaliteet peaks normaalsena säilima, säilib ta ju praegugi.
Nüüdseks on ostetud ka automaatsöötja ja mõned puhkuse söödatabletid.
Hakkan siis ikka oma ilusat kaant lõhkuma (auk vaja masina jaoks teha) ja katsetama, kuidas masin töötab.
Kas keegi kasutab mõnel oma suuremal akval automaatsöötjat?
Proovisin teda eile, et mida ta endast siis ka kujutab, kuid sealt tuli pöörlemise peale välja a la 3 helvest???? Sellega nagu ära ei ela. Ja see veel kõige suurema ava puhul. Täiega veider ...
Või tuleb sinna sisse ainult graanuleid panna (neid mul akvaariumis ei armastata eriti)? Tegemist siis Juweli automaatsöötjaga.