foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 20, 2004 11:18 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
ei olnud siin miskit irooniat,usun,et igal kalal on oma iseloom justnagu igal inimesel.ilmselt on minu kalad endale teadvustanud,et ma ei aja neid pahapärast kahvaga taga.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 20, 2004 12:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 0
mulle näib, et minu kalad teevad ka vahet, kes akvale läheneb... minult norivad süüa ja teisi pereliikmeid uudistavad, aga külalistest ei lase ennast häirida või varjuvad natuke.
Mis püüdmisse puutub, siis kerge vaevaga või peaaegu vaevata saan püüda ainult gupisid ja mollisid, mõõksabad ja teised tõmbavad uttu nii kui kahva näevad :?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 20, 2004 02:33 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kui mul tekib vajadus mõni kala kinni püüda, siis panen kahva aegsasti akvaariumi seisma, hiljem on tema olemasoluga harjutud ja kalade püüdmine lihtsam.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Okt 20, 2004 08:10 
Akvarist

Mulle pole kalade püüdmine eriti suureks mureks olnud, kuigi nalja on sellega saanud küll. Kui ma 96 liitrise Juweli akvaariumi ostsin ja kalad sisse panin avastasin mõne päeva pärast, et ancistrus oli suutnud filtrisse pugeda. Üldiselt mulle meeldis, et Juweli filtril oli eraldi vahe svammide ja soojendi jaoks aga kui ancistrusel tuli tuju filtrit puhastada oli see paras tüütus (siis ma ei teadnud et vahesein ära käib). Passisin mõni kord peaaegu tund aega filtri juures lootuses et kalake suvatseb kõige kitsamast vahest välja tulla. Muidugi siis kui ma vaheseina eemaldamise triki selgeks sain, arvas ta vist et nii ei ole huvitav ja enam sinna ei roni :lol:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 30, 2004 09:41 
Akvarist
Kasutaja avatar

ise proovin kas kala nurka ajada,või siis üritan teda topsi sisse ajada vastu klaasi minnes.See järel liigun topsiga mõõda klaasi üless.Ainult enne ääreni jõudmist tuleb natuke äärt kergitada muidu tuleb hiljem natuke kuivatus töid teha.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 30, 2004 01:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

Raiko osta kahv saad kergemini oma kalad kätte ja vähem võimalusi neid purgi servaga vigastada. :wink:

Üles
 [ 21 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver