Mina sellist imelist saba ei olnud kah märganud kuigi marja on heidetud mitmeid kordi. Aga vist on see väga lühiajaline, sest mari on nüüd kenasti koopa seina küljes ja saba on juba tavalist karva, ainult pärakuimel on veel märgata sinakamat tooni kui muidu.
Proua istub kenasti pesas ja issi pesa kohal peab valvet. Kas isa marja viljastanud on seda tähele ei ole pannud.
29.09. on mari seina pealt kadunud, proua tegutseb pesa põhjas (sinna ma kahjuks ei näe). Pärakuuim kestvalt sinakas kuigi enam mitte nii kaunilt vikerkaarevärve heiklev. Huvitav kuidas ma seda saba värvi enne tähele ei ole pannud.
1.okt tuli proua lastega jalutama.
8.okt maimud kadunud, proua vikerkaaresaba kadunud. Aga huvitav: proua saba on siiski härra omast tublisti heledam ja sinaka jumega. Selline vikerkaaresaba ongi vist prouadele omane (
http://www.aqua-fish.net/imgs/fish/convict-cichlid.jpg ), huvitav ainult, et ma enne ei märganud.
23.okt. uus parv maimukesi sagib täe hooga ringi, millal mari hakkama pandi ei pannudki tähele. Ja hetkel on neid oma SADAKOND!