Mul on niimoodi, et kui probleem ja sellest jagu ei saa siis muutuvad triibud tuhmiks. Nüüdseks oli üldse selline situatsioon, et mul oli 4 skalaari 2 triibulist ja 2 musta. Üks must läks teadmata asjaoludel hingusele, vähemalt mingit loogilist seletust sellele ei leidnud. Peale selle kalakese surma tekkis selline situatsioon, et üks triibuline ja must nagu oleks tekitanud paari. Teine triibuline skalaar tõrjuti eemale musta poolt, ja see triibuline oli kogu aeg hästi tuhm. Täna oli äkitselt situatsioon kardinaalselt muutunud, triibulised panid filtri peala marja ja kaitsevad seda väga ägedalt ning must on kõrvale tõrjutud. Kuna olen alles 4 kuud akva omanik siis ei julge väga sõna võtta aga mul on jäänud selline mulje, et see triipude värk on rohkem tujude ja meeleolu värk, kuna nüüd marja kaitstes pole nad mul nii erksavärvilised olnud. Samuti on neil triibulistel selline asi, et keha pinnal oleksid nagu väikesed mustad täpid. Surfasin siin natuke ringi ja sain aru et see võib olla stressist. Samas jälle algaja mõistuse järgi stressis kalad ei tohiks nagu üldse marja panna, aga võibolla olen millestki valesti aru saanud! _________________ Kast 300 Juwel originaal sisefilter, valgus 2x54w, , 2 põhjakoristajat (Hoplosternum thoracatum), 1 skalaar ja 2 (hypostomus plecostomus), marmorguraami, 3 neooni ja 3 gupit, 4 mõõksaba.
|