foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 19 postitust ]  Eelmine  1, 2
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 24, 2007 10:44 
Akvarist

Eks ma homme küsin talt endalt ka, et kas ta on üldse kalade pidamisega kursis või lihtsalt isik, kes tahab palka saada ja ei hooli neist :?

Uurisin ikka väga pikalt poes, et mul selline akvaarium, kas kala saab seal elada ja tema vastas mulle tõsise näoga, et muidugi saab.

Aga igal juhul hakkas minu väike kala juba rohkem ujuma ning sööb ka :)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Apr 24, 2007 11:53 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu kogemused kõikvõimalike poodidega on siiani ka väga negatiivsed olnud. Niikui sa vähegi välja näitad, et asjast suurt ei tea üritatakse sulle pähe määrida mida iganes. Viimane kord kui ostsin väikesele akvale filtri koos õhutusega üritati veel lisaks pähe määrida eraldi õhupumpa ja õhukivi. See foorum on ikka väga tänuväärne asi... :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Apr 25, 2007 12:37 
Akvarist

Ostsin täna hapnikupumba akvaariumisse. Kas see peab kogu aeg järel olema või võib selle ka mingil hetkel välja lülitada? Et kas pump tekitab piisavalt hapnikku vette ning kui mingil hetkel välja lülitan on akvaariumis hapnik? Lugesin ka artikklit kalade haiguste kohta ning avastasin, et minu kalal on kõhukinnisus - pikk väljaheide, mis ei taha kuidagi ära tulla. Tuleb se ise kuidagi ära või pean ma mingit moodi aitama? Raviks soovitati anda kurki. Sobib siis vist poest ostetud, pestud värske kurk?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Apr 25, 2007 01:54 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kerli kirjutas:
Ostsin täna hapnikupumba akvaariumisse. Kas see peab kogu aeg järel olema või võib selle ka mingil hetkel välja lülitada? Et kas pump tekitab piisavalt hapnikku vette ning kui mingil hetkel välja lülitan on akvaariumis hapnik? Lugesin ka artikklit kalade haiguste kohta ning avastasin, et minu kalal on kõhukinnisus - pikk väljaheide, mis ei taha kuidagi ära tulla. Tuleb se ise kuidagi ära või pean ma mingit moodi aitama? Raviks soovitati anda kurki. Sobib siis vist poest ostetud, pestud värske kurk?

Ikka saab tavalist kurki ega siis mingit ''kala kurki'' olemas pole :D

põhjakor.Corydoras panda
2 Rasborat kah =)
43L akva
2 mingit taime :D
2 plastik taime
---------------------

Üles
 [ 19 postitust ]  Eelmine  1, 2

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis