foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: AROWANA
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 27, 2005 09:39 
Akvarist

Kas kellelgi on arowana?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 27, 2005 11:13 
Akvarist

Kui mujalt ei leia siis Tallinna Loomaaias ujusid küll mõned troopikamaja akvaariumites.

Üles
 Teema pealkiri: Re: AROWANA
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 28, 2005 11:51 
Akvarist

[quote="AROWANA"]Kas kellelgi on arowana?[/quote]
Mul on 2 akvaariumit 1 on 700l ja teine 1000 l. Kolm aastat tagasi võtsin ühe arowana,temaga koos olid põhjakoristaja,kuldkala(mis suust sisse ei mahtunud)2 skalaari,aasta hiljem võtsin veel 2 papakoid.Kõik oli korras kaks aastat,kui õks päev minu ilus üle poole meetrine arowana keeras kõhu püsti ja oli nädalaga läinud.Käisin küll toredas loomaaias troopikamaja kalamehega nõupidamas ja kutsuma teda vaatama,aga antud mees arvas et seal pole midagi vaadata,jääb elama siis jääb.Aga ei jäänud.Nüüd kevadel võtsin 4 pisikest 10cm elasid jälle toredalt 5 kuud,kui ühel päeval oli üks surnud ja teine vedeles imelikult põhjas.Tõstsin selle kes põhjas oli teise akvasse kuid nädal hiljem rippus nagu märg pesu pea all saba üleval ja uimed olid tumedaks läinud,ning läks seegi.Mul on veel 2 alles preagu tundub kõik korras.Teiste kaladega on koguaeg kõik korras,kas keegi oskab öelda mis neid arowanasid häirib.Loomaaeda ma enam ei lähe küsima,kuna sealt abi ei saa.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 28, 2005 12:10 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
selleks, et midagi kala suremise põhjuste kohta oletada või arvata, on vaja teada, millistes tingimustes ta elas. milline on akvaariumi temperatuur? ph? üld- ja karbonaatkaredus (GH/KH)? NO3? kui tihedalt ja kui suures ulatuses toimuvad veevahetused?

arowanasid soovitatakse pidada akvaariumis üksinda või vähemalt 6-7 pealise karjana - sinna vahele jääv kalade arv võib tekitada nende territoriaalse käitumise tõttu probleeme. et tegemist on ka täiesti algajate akvaariumipidajate jaoks sobivate, väga tugeva tervisega kaladega, siis pidi midagi vee või toiduga väga valesti olema.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver