[quote="AROWANA"]Kas kellelgi on arowana?[/quote] Mul on 2 akvaariumit 1 on 700l ja teine 1000 l. Kolm aastat tagasi võtsin ühe arowana,temaga koos olid põhjakoristaja,kuldkala(mis suust sisse ei mahtunud)2 skalaari,aasta hiljem võtsin veel 2 papakoid.Kõik oli korras kaks aastat,kui õks päev minu ilus üle poole meetrine arowana keeras kõhu püsti ja oli nädalaga läinud.Käisin küll toredas loomaaias troopikamaja kalamehega nõupidamas ja kutsuma teda vaatama,aga antud mees arvas et seal pole midagi vaadata,jääb elama siis jääb.Aga ei jäänud.Nüüd kevadel võtsin 4 pisikest 10cm elasid jälle toredalt 5 kuud,kui ühel päeval oli üks surnud ja teine vedeles imelikult põhjas.Tõstsin selle kes põhjas oli teise akvasse kuid nädal hiljem rippus nagu märg pesu pea all saba üleval ja uimed olid tumedaks läinud,ning läks seegi.Mul on veel 2 alles preagu tundub kõik korras.Teiste kaladega on koguaeg kõik korras,kas keegi oskab öelda mis neid arowanasid häirib.Loomaaeda ma enam ei lähe küsima,kuna sealt abi ei saa. _________________ Marika
|