foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 6 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: emane laia
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 15, 2004 09:37 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tere! Mu emane lalia hakkab surema. Kui ma ta ostsin siis tal juba oli see üks tunnal kõver ja ta ujus imelikult.. lõpused tõmblesid koguaeg, ja käis hingamas veepeal väga tihti. Aga ma ostsin ta juba päris tükka ega tagasi. Arvasin et ta ei ela nädalatki üle, aga els. Nüüd ta hõljub veepeal saba all pea üleval ja ahmib õhku, kui keegi näksab teda siis ujub eest, aga see on ka kõik, äkki oskab keegi aidata?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 15, 2004 10:17 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
kalakene,ma arvan miskipärast,et sa viid mu endast varsti nii välja,et võtan kätte ja kingin sulle suurema akvaariumi! sinu üleasustuse juures ei ole kalade terviseprobleemid mingi ime

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 15, 2004 10:25 
Akvarist
Kasutaja avatar

no aga egas mina süüdi pole, ta müüdi mulle juba selliseda, poolvigasena. Lõpusedolid punased ja käisid rohkem lahti kui isase omad.. Isane ujub ilusti ringi. No see asi on kõik mu vanemate taga.. Ma saan omale uue akvaariumi, aga kuna, seda ei tea keegi. Loodan, et järgmine aasta. Pidi tulema juba juuli kuus disainer ja meie maja natukene muutma ja sellekäigus oelks ta leidnud koha ka akvaariumile, aga ta ei tulnud, sest oli hõivatud. Ja nud niisama emps ei ole nüus akvaariumit ostma, ütleb, et me ei sa aju osta mingi suvalist kasti, pärast ei sobi kusgile ja mida veel. Sa vüibolla ei usu kui väga ma omale uut akvaariumit tahan, olen sellest juba mitu aastat unistanud. Emps lubas kasvõi kolme meetrise osta kui disainer sellele koha leiab. Aga nojah... egas tal vaba aega tulegi, ta nii kuulus ja tööd palju.. :cry:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 15, 2004 10:39 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
sina ole siis pai laps ja hoia disaineri tegemistel silma peal,muidu võib juhtuda,et pärast läheb sul selle akvaariumi puhastamise tarvis tuukrit vaja ;) ja kalapoes tavaliselt on ikka ostja see,kes kala välja valib,mitte müüja

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 15, 2004 10:44 
Akvarist
Kasutaja avatar

No see oli laguuni pood ka. Läks müüa kräbedalt sinna taha, ja kui mina jõudsin oma suure koolikotiga sinna taha kõndida, olid kalad juba kotis ja kott kinni seotud. Ültesin, et tahaks emast välja vahetada, müüa ütles,e t ei , see on ilus emane ja kõik. Mina ikka talle vastu vaidlema ei hakka, võtsin oma kalad ja tulin tulema.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Sept 15, 2004 10:58 
Akvarist
Kasutaja avatar

Kas teda kuidagi aidata ei saa siis? Nüüd ta enam ei liiguta, hingeldab ainult hästi vaikselt.

Üles
 [ 6 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver