foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 45 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3
Autor Sõnum
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Jaan 29, 2005 04:11 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 1
Plaanis suurem akva soetada :?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Veebr 26, 2005 02:59 
Akvarist

Pildid: 0
Avastasin täna oma digifotoka seni kasutamata olnud videofunktsiooni ja tegin ühtlasi jupi filmi, kus nii kalast endast kui maimudest paar kaadrit:)
http://www.hot.ee/akvaariumihuvi/rh.MOV

Kusjuures üks kurbkoomiline asi ka selle kala maimudega seoses mul. Nimelt kui maimud ühel hetkel üldakvaariumisse sai vabaks lastud, siis skalaarid jne hakkasid muidugi jahti pidama ja eks nii mõnigi maim jäi ilmselt vähemaks, aga ühel õnnestus vististi kellegi lõugade vahelt välja võidelda ja kaotas 1/3 oma kehast e. siis peale selja- ja analuime on tühjus :roll:
Algul natuke narmendas ja oli veits verine ja vaatasin, et no ju saab söögiks, aga välja vedas vennike ja paranes ära hoopis ja saab ilma taguosata ilusti hakkama :shock:
Nüüd siis üks kala siuke puudega ja mõtlen siin, et mis loomast saab ja kes teda tahab sellisena... Ei teagi kohe.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Veebr 27, 2005 09:49 
Akvarist
Kasutaja avatar

sain kalakese poes need maimud....nüüd huvitab kui kiiresti nad kasvavad ja kui tihti peab neid toitma...praegult on naad 40 l akvas aga kui suureks kasvavad siis tahaks nad teiste kaladega kokku panna.....

Üles
 Teema pealkiri: red humpist
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 14, 2005 03:28 
Akvarist
Akvarist

kui suur kast neile sobiks?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Mär 14, 2005 06:59 
Akvarist

Pildid: 0
Artiklites jne. räägitakse alates 200L ja mulle tundub mõistlik jutt.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Juun 29, 2005 09:51 
Akvarist
Kasutaja avatar

red humpid on minu lemmikud, kuigi minu omad alles tited, üks on u 5 cm ja teine tiba väiksem. kellegagi tüli ei alusta ja teised kalad nendega ka mitte, ujuvad ilusti koos ja ajavad oma asja...

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Esmaspäev Dets 05, 2005 01:53 
Moderator
Kasutaja avatar

ma nüüd täpselt ei tea, aga võibolla oli siiski eile minu akvas paarikese pulmatants, igatahes oli ikka kummaline ja huvitav vaadata, kuidas noored kudrutasid üheteise ümber ja ajasid suud kuidagi naljakalt torru. kuidas see marja viljastamine ja suhu kogumine käib? igatahes teised kalad tiirlesid nende ümber ja üritasid emast kala togida, kas tahavad marja välja togida või mis sedal toimub, olen kusagilt siit lugenud, et mollid pidid sellised targad kalad olema, et kellelgile vastu kõhtu müksand ja nii marja kätte saanud.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Aug 12, 2006 01:14 
Akvarist
Kasutaja avatar

millal saab määrata kala sugu? Tean seda, et isasel tuleb otsaette punane muhk. Nimelt on mu akvas üks ilma muhuta u 10 cm isend, kuid tahaks talle ka paarilise muretseda.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 06, 2007 03:19 
Akvarist
Kasutaja avatar

Tõstan teema uude aastasse :)
Mul nimelt ei pidanud emane hump esimest korda munadega suus kauem vastu kui u. 10 päeva, siis nähes, et tesied söömas, luksatas korra ja nii ta nad alla neelaski. Nüüd umbes kuu hiljem tal taas suu punnis. Kas oleks parem ta kuidagi söögilauast eraldada, et siis kiusatust vähem või õpib ta omadest vigadest ? Teeks talle siis plastikust vaheseina akvasse. Hiljem oleks tal poegi ka vast lihtsam seal hoida. Teist akvat ka ei tahaks muretseda.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Nov 06, 2007 07:44 
Akvarist
Kasutaja avatar

Ahoi!
Minul on ka Red Humpid,olen neid umbes aasta pidanud.Nad on supper lahedad kalad,taimi ei songi,rahumeelsed!Ja muidugi eriti lahe on see kivide loopimine,võtavad suu täis ja siis kukutavad suvaliselt kellegile pähe,arvatavasti mitte meelega.Hetkel mul on 5 isast,oli 2 emas ka,aga nemad läksid millegi pärast looja karja.Äkki kellegil on 2 täiskasvanud emast üle,või siis vahetaks isase vastu. 8)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 10, 2007 11:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Pildid: 1
kahjuks on pesakondades neil üksikud emased, kui üldse,enamus ikka isased,olen nüüdseks ühe pesakonna suureks kasvatanud ja pole ühtegi emast,mul olnud hampid juba paar aastat ja vinged sellid on küll

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 10, 2007 04:01 
Akvarist
Kasutaja avatar

Rayn , sellest viimasest pesakonnast siis ilmselt ainus emane sattus minu akvasse :) . Aitähh. Ülejäänud 5 olid jah isased.
Aga ma tegin ikkagi akvasse rohelisest jalamatist vaheseina ja emane saab seal rahulikult koos paari põhjakaga mune haududa. Ehk õnnestub ka pesakond tekitada.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Nov 10, 2007 08:29 
Akvarist
Kasutaja avatar

mulle müüdi kunagi pärnus just sellised isendid (http://www.nswcs.org.au/Cichlasoma(1st).jpg) ja müüdi nad mulle guraamide pähe (olin siis nii algaja et ei teadnud asjast mitte midagi). Mul olid nad suht agressivsed, kui näpu vette panid sis hammustasid, need mõned taimed mis mul olid söödi ka ära...nii et mul oli kastis kaks kala ja põhjakruus. nüüd on nad mu tuttava juures vallutustöid teinud. ära andsin sellepärast et väiksemate kaladega kokku ei julgenud panna :wink:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Nov 14, 2007 11:15 
Akvarist
Kasutaja avatar

Karl, see küll pole see red hump e. Geophagus steindachneri kellest meie siin räägime ja kiidame. Meie humpid ei tee sellist pahandust, nemad on paid.
Ja kahjuks pugis mu emane taas oma suutäie alla, olenemata ka eraldatusest, seega siis edasi ma enam ei mässa ega muretse, lasen loodusel siis ise toimida ja loodan, et ta kunagi oma kogemustest õpib ja saab ikka ükskord oma pesakonnaga hakkama.
Limpa, sa pead veel ootama, enne kui minu käest mõne emase saad, selle eest sul ilusad isased, kas nad saavad ilusti omavahel läbi?

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Nov 16, 2007 04:18 
Akvarist
Kasutaja avatar

sooviksin kah saada seda kala. kellel on ära anda / müüa ? saatke palun ps.

Üles
 [ 45 postitust ]  Eelmine  1, 2, 3

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver