foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 9 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: põhjakoristaja
PostitusPostitatud: Neljapäev Aug 12, 2004 09:20 
Akvarist

kuidas teil põhjakoristaja sööb.Minul käib koos teistega veepinal söömas.Algul sõi ainult põhjast nüüd u. 2kuud pinnalt ja ajab teisigi minema.Algul kui ta ostsin oli ta pool aastat väga kartlik.Nüüd ta nagu ei olekski põhjakoristaja ujub teistega koos ringi ja isegi tuleb mu kätt puutuma kui akv.puhastan.(põhjak.Peckolita)

Üles
 Teema pealkiri: Hmmmm
PostitusPostitatud: Neljapäev Aug 12, 2004 09:27 
Akvarist

Imelik minu põhjakoristaja käib ka vahest üleval aga ma loodan et need käimised veepinnal jäävad harvaks.Minu põhjakoristaja sõõb neid mis kalade toidust maha langevad põhja.

Üles
 Teema pealkiri: ok
PostitusPostitatud: Reede Aug 13, 2004 10:16 
Akvarist

Minu kohversägad ei oota ka millal toit põhja langeb, vaid söövad kõigepealt pinnalt, siis vees hõljuvaid komponente ja viimaks revideerivad põhja korralikult ära. Öösiti lobistavad päris korralikult.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Reede Aug 13, 2004 11:43 
Akvarist
Kasutaja avatar

väga imelik.. mul põhjakoristaja ei uju kah ülesspoole... On ainult põhjas. sööb kraanoleid ning siis helbeid mispõhja langevad .

Üles
 Teema pealkiri: põhjas
PostitusPostitatud: Reede Aug 13, 2004 03:09 
Akvarist

Ei tea palju neid nö. põhjakoristaja erinevaid liike on, aga minu sägad igatahes käivad pinnal juba kasvõi hingamise pärast.
Ehk nad ajaksidki muid asju rohkem põhjapidi, aga mu akvas on teisigi näljaseid elukaid ja tuleb otsustavalt tegutseda...
Söötmise välisel ajal toimetavad nad küll kuskil põhjas või ripuvad laisalt mõne lehe peal. Välja näevad igati rahulolevad.

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Aug 15, 2004 04:57 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu põhjakoristajad (Hoplosternum thoracatum) on väga aktiivsed: tuhnivad pidevalt mööda akva põhja või piki seina, aga söövad ikka vaid ainult põhjast. :roll:

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 18, 2004 01:48 
Akvarist

Minu põhjakoristajad passivad enamuse ajast paadi all. Süüa panen ikka siis kui nad ennast ilmutavad aga paraku on kuldkalad neist kiiremad ja ahmivad kõik söögi endale. Loodan, et põhjakoristajad nälga ei jää. :(

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 18, 2004 02:00 
Akvarist
Kasutaja avatar

Minu põhjakoristajad on akva territooriumi 3-ks jaganud(akva pikkus 150cm). Kaks elavad lillepotis ja kõige suurem kännu sees. Liikvel on nad rohkem õhtuti, aga ka muul ajal on neid võimalik näha tegutsemas. Tähelepanekud on sellised: ujuvad nad kõik üpris nobedasti, söövad põhjast ja käivad ka seinu lutsimas. Lemmikuteks on muidugi kännud. Ja veel olen avastanud, et neil meeldib kümblemas käija-nimetan seda tegevust sedasi seepärast, et üks akva "mullitaja" on päris vastu seina ning korda mööda on põhjakad seal seina peal mullide keskel mõnulemas. Kusjuures oma väljanäegemist muudavad tegelased ka. Kui kännul kükitavad, siis ütlased pruunid, kui aga põhjakillustikku sondeerimas, siis vahvad valge täpilised.

Üles
 Teema pealkiri: tore
PostitusPostitatud: Kolmapäev Aug 18, 2004 03:40 
Akvarist

Ühesõnaga, toredad elukad kõik ja seni kuni söövad ja siblivad, ei tohiks midagi hullu lahti ju olla.

Üles
 [ 9 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver