foorum.akvarist.ee

Akvaariumihuviliste kohtumispaik

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

[ 4 postitust ] 
Autor Sõnum
 Teema pealkiri: Pärast haigust
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 17, 2007 02:50 
Akvarist

Niisiis oehh...mu akvaariumis-kus elasid 7 skalaari sattus mingi haigus´,mille tottu 6 surid ara uks veel elus(ei tea kas kauaks)-kahjuks haiguse nim. ei tea-tean et kalade uimed kleepusid kokku ja nahk rebenes ja kalad surid...Nuud Kusimus-Mida teha akvaariumiga?-poes peldi et peax vist koik valja votma,kuumutama jne...aga ellu jaid 2 pohja kala-mis nendega teha?-kas haigus voib olla nende kuljes ega rundama neid ja mone aja parast nendelt teisele kalale ule minna?
ja mis teha taimedega-kas visata ara voi voiks tehe segu (c морганцовкай)-vabandage venekeele nim eest=)

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Pühapäev Mär 18, 2007 01:13 
Akvarist
Kasutaja avatar

Mul oli umbes sama probleem. Kuna ei tahtnud et mingisugunegi haiguseosake alles jääks viskasin absoluutselt kõik minema: taimed, põhjakruusa, puunoti-kõik, isegi filtri ostsin uue. Kaladest jäid mulle alles vaid 2 corydoras paleatust. :cry: Nemad panin nii 3-4 nädalaks karantinakvasse. Peale uue sisustusega akva sissetöötamist otsustasin et paned corid sinna sisse. Nüüd olen endale uued kalad ostnud ja probleeme ei paista enam olevat :) Kõik terved ja rõõmsad :wink:
Coryd on vist suht kanged tegelased et haiguse üle elasid, nüüd on möödas ligi 8 kuud ja kõik on OK :D

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Teisipäev Mär 20, 2007 06:16 
Akvarist

TAhaksin nuud siis tapsustada-kas parast teatud haigust peax akvaariumis olevaid taimi ara visata? Nad on ju nii suured ja ilusad....-kuidas nii siis=(

Üles
 Teema pealkiri:
PostitusPostitatud: Laupäev Mär 24, 2007 01:22 
Guru
Kasutaja avatar

Pildid: 1
морганцовка on eesti keeli kaaliumpermanganaat ehk lillavesi, sobib desinfitseerimiseks hästi. taimed võid läbi loputada ACE lahusest, õpetuse leiad otsinguga.

Üles
 [ 4 postitust ] 

Kõik kellaajad on UTC + 2 tundi [ DST ]

Sa ei saa teha uusi teemasid siin foorumis
Sa ei saa postitustele vastata siin foorumis
Sa ei saa muuta oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa kustutada oma postitusi siin foorumis
Sa ei saa postitada siin foorumis manuseid

PHPBB Archiver