Okei ma üritan sulle vastata pikkalt...
*Akvaarium on 25 liitrit suur.Sinna on alles jäänud 9 kala(kahekümne-kahest).Akvaariumis on elus ja kunsttaimed(seda ma ei tea mis taimed need taimed on aga nad on rohelist värvi pikkad taimed.Ruumipuudust või sellsit kaladel ei ole.
*Vesi on "normaalne" selles suhtes et ta 6,5 ja see on ju "normaalne".
*Filter on väike töötab vähe...sest mul oli nii väikkseid kalu niipalju et neil oli raske ujuda selle vee survega.Filter töötab kas terve päev või üldse mitte.
*Vett vahetasin ma viimast korda laupäeval.Vett vahetan ma nädalas korra või kahe nädala jooksul ühe korra.Kui ma vahetan siis ma võtan kõik van vee välja ja pane akvaariumi peaaegu täis uut vett ja niipalju kui puudu jään pane vana vett umbes poolteist liitrit.Aga selle viga ei saa olla sest ma olen koguaeg nii teinud.
*Kui Guppid surevad siis nende värvus ega midagi ei muutu,väliselt mitte vähemalt.Saba hakkab lihtsalt alla vajuma...nagu nad ei suudaks ujuda ,või midagi sellist.Enamasti on surnud emased kalad aga võib olla ka nii et on surnud rohkem isasedi sest väga väikestest gupidest ei saa aru kas nad on emased või isased.
*Ma ostisn 3 ja pool nädalat tagasi 1 suure isase guppi.See kala ajab teisi emasedi taga.
*CO2 ja po3 (või mis iganes see ka oli)ma ei tea sest ma ei ole neid mõõtnud, mis need üldse on?
*******************************************************************************************************************************************************
Aitab vist küll,ma loodan!?!