testid sain tehtud ja testimiseks kasutasin sera aqua-test set'i(seal sees kaks mensuuri ja viis väikest anumat: gH, kH, pH, NO2-1, NO2-2) Lugesin sealt kasutusjuhendist ja tegin täpselt nii nagu seal kirjas oli. Tegin testid mõlemale veele, nii sellele, mille akvast eemaldasin, ja ka sellele veele, mis peale veevahetust akvas nüüd on. Esimesena vana vee andmed: gH=11, kH=8, pH=7,5 ja 8 vahel, NO2 N<0,1mg/l, no2<0,3mg/l ja nüüd uuel vee andmed: gH=14, kH=8, pH=7,5, No2 N<0,1mg/l, NO2<0,3mg/l ma pole veel jõudnud ise neid normaalseid parameetreid, mis peaks kuldkaladel olema, üles leida. PH on kõrge, sellele olen nüüd pihta saanud. Äkki keegi annaks mõne lingi või kirjutaks ise normaalse akva parameetrid siia. Murran siin pead ja üritan endale kiirelt need asjad selgeks teha. Kõige parem oleks kui keegi ütleks otse, et mis ma peaksin selliste numbrite puhul nagu mul nad nüüd on, tegema - mida lisama, või mida mitte. Või kui need numbrid on enam-vähem normis, siis peaksin tõesti kahtlustama, et sain taimega midagi kaasa. Aitäh vastajatele.
|