Kasutasin siis nimelt neid Sera Holiday nädalavahetuse tablette, kuna pidin akvaariumist kauemaks eemal olema kui ainult paar päeva.
Esmaspäeva hommikul enne äraminekut panin 2 tabletti akvaariumisse (õpetuse järgi). Õnneks oli teisipäeval ehk eile keegi akvaariumi juures ja märkas, et vesi on hägune ning õnneks oli mul võimalus minna samal õhtul pikk tee tagasi akvaariumi juurde ja mis ma avastasin. Vesi oli hall ja läbipaistmatu ning loomulikult sinna juure kuuluv raipehais (bakterite liigsest paljunemisest, mille põhjustas liigne toitaineterikkus). Pooled kalad R.I.P. !!!
Ning muide, see ei olnud esimene kord!!!
Kunagi kui mul alguses ainult see 14l akva oli, siis panin sinna samamoodi täpselt seda sama tabletti, ainult et murdsin pooleks, kuna terve tablett oleks liiaks läinud. Ja tagasitulles oli ees täpselt samasugune pilt. Tookord arvasin, et väikese ja veel sissetöötamata akva viga, kuid eksisin.
Vähemalt nüüd tean, et kuigi kolm on kohtuseadus, siis mina seda tabletti enam kolmandat korda ei proovi !!!
Varem olen kasutanud ka JBL Holiday "kivi" ja sellega ei tekkinud mingeid probleeme, aga seekord, kui oli vaja ära sõita, siis nagu saatuse kiuste ei olnud JBL "kivi" poes saadaval.
Ootan teie kommentaare ja soovitusi, et missuguseid nädalavahetuse sööke kasutanud olete.